Vackra Fall Mantel Decor Idéer

Vackra Fall Mantel Decor Idéer

Med fall precis runt hörnet är det hög tid att kontrollera att ditt hem är redo för hösten. Om du har en öppen spis – äkta eller inte, är det hög tid att dekorera din kamin för hösten, som nästan är här! En öppen spis är ett hörn där hela familjen gillar att samlas, tillbringa lite tid och bli varm ute efter kylan. Kaminens dekor beror på vilken stil du vill se och vilka detaljer du vill lägga till inredningen med denna inredning. För en rustik känsla, lägg till några grönsaker (naturliga eller konstgjorda), frukt, bär, kvistar och rutigt tyg. För en festlig touch, använd glitterbokstäver och pumpor, några kransar och kransar gjorda av höstlöv. Om du letar efter något modernt, gå efter vita pumpor, ljusstakar och falska löv. Leta efter fler idéer nedan och välj något till din egen mantelpiece!

Teman och färger

Välj ett tema eller en stil för dekoration: skog, rustik, modern, minimalistisk, glamorös eller någon annan och välj lämplig inredning. Räkna sedan ut dina färger – de borde på något sätt matcha temat och stilen. De mest populära färgkombinationerna är neutrala, svarta och vita, dämpade och jordnära toner, rost, vinrött och brunt, orange och gräddfärgade, gröna och bruna och så vidare. Välj vad du gillar och vad som passar inredningen i rummet.

Grön och blommar

Gröna blommor och blommor är populära för höstdekorationer, de kommer att leva upp din inredning av kaminstycken. Det kan vara normala eller ljusgröna, ljusa eller neutrala blommor och till och med lövverk och suckulenter. Välj naturliga växter och blommor för att hålla mantelpiecen fräsch och levande, eller gå efter konstgjorda växter för att göra din inredning mer hållbar.

Pumpor

Pumpor är ett måste för att dekorera hösten, de passar alltid med vilken stil som helst. De kan komma i olika färger (du kan spraya dem själv) eller se naturliga ut, och de kan vara falska eller verkliga. Förutom att dekorera din mantelpiece, sätt också något i och runt eldstaden.

Olika inredningar

Det finns otaliga idéer att prova: tyg eller färska gröna kranser, säckväv eller gröna kransar, konstgjorda bär, kvistar, kvistar, ljus i olika ljusstakar, hjorthorn, degskålar och korgar, filtar och kuddar, färska och konstgjorda frukter och grönsaker, vete , bomull, kottar och andra detaljer. Låt dig inspireras av bilderna nedan!

10 vackra höstmantlar {dekoridéer} |  Höstmanteldekorationer.
70 vackra höstmanteldekorationsidéer - DigsDi
70 vackra idéer för höstmanteldekor - DigsDi
vacker höstmantel & öppen spis |  Höstmanteldekorationer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*