Vackra Bourgogne accenter för hösten heminredning

Vackra Bourgogne accenter för hösten heminredning

Bourgogne har höstfärger, det är väldigt vackert och raffinerat. Med hösten ännu inte klar är det dags att börja tänka på dina höstdekorationer, men att använda burgundy för hela utrymmet är ganska överväldigande. Vi erbjuder bara några burgundy accenter för att göra ditt rum pop. Till exempel kommer en burgundy accentvägg att göra ditt vardagsrum eller sovrum utsökt. Bourgogne stolar eller soffor är bra för att göra ett uttalande i alla rum. Kast eller överkast är också bra för detta mål. I köket är några vinröda blommor eller frukter det enklaste sättet att lägga till en höstfärg. Kolla in idéerna nedan och ta reda på hur man rockar vinröda färger i höst!

Bourgogne möbler

När du är redo att lägga till ett uttalande på ett radikalt sätt, gå efter bordeauxfärgade möbler. Det kan vara en soffa, stol, skänk, bord, soffbord eller någon annan möbel du vill, och du kan lägga till den var som helst – från köket till sovrummet. Den passar i både ett neutralt och atmosfäriskt rum och kan också integreras i ett färgstarkt rum – lägg bara till några Echo-delar. Bourgogne är en klassisk raffinerad färg som inte bara är lämplig för hösten.

Bourgogne textilier

Om du inte vill investera mycket tid eller pengar och vill lägga till en känsla av höst i rummet, gå efter textilier. Dessa kan vara bordeauxfärgade gardiner, mattor, filtar, kuddar och bordslöpare som enkelt kan bytas ut efter hösten. Lägg till flera detaljer i ett rum för att skapa en stämning i rummet.

Andra idéer

När du är redo för djärva byten, gå till en burgundy uttalande vägg eller till och med väggar – det här är en cool färg. Tryckt tapet är en het trend, så du kan välja det också – gör en uttalad tapetvägg i vinröd. Möbler, tillbehör, ljushållare – det finns massor av sätt att släppa ditt hem med vinrött. Bli inspirerad!

26 vackra burgundiska accenter för heminredning - DigsDigs.
26 vackra Burgundy-accenter för reklam för höstdekorationer.
41 vackra burgundiska accenter för heminredning - DigsDi
26 vackra burgundiska accenter för höstens heminredning |  Vardagsrum .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*