Vackra Bohemian Patio Designs

Vackra Bohemian Patio Designs

Vi fortsätter att berätta om boho chic inredning och idag är det dags att gå ut! Låt oss se hur man dekorerar en terrass i den här stilen. Vissa människor kallar bohem för en zigenarstil, och det är inte långt ifrån det: det är en färgstark stil med många mönster och varierad lyx. Blanda färger, mönster, lägg till korg- eller råmöbler och baldaquins för att skydda den från solen. Vissa östra detaljer skulle definitivt räcka, liksom kakel och smidda möbler. Färgglatt glas, ljushållare och till och med ljuskronor är coola för boho chic. Nedan finns många galna saftiga och inte bara exempel på bohemisk stil i olika färger och mönster, liksom boho chic blandat med andra stilar. Låt dig inspireras och design din egen boho-terrass!

Färger

Boho-rummen är traditionellt ljusa och mycket färgglada. Så det är en bra idé att använda så många ljusa nyanser som möjligt. Blanda dem som du vill och du får ett perfekt boho zigenarum! Ett annat sätt är att dekorera med neutrala färger – vitt, krämigt, grädde, till och med brunt och beige. Detta är en populär idé nu och har en marockansk känsla. Du kan också lägga till svarta accenter för drama.

möbel

En boho-terrass kan möbleras med olika solstolar, hängstolar och bänkar, stoppade bänkar och soffor, rotting- och korgstolar och soffbord. Stora tygpallar, kuddar och korgbord, samt soffbord av metall, är välkomna för ett boho-utrymme. Marockanska lyktor som hänger ovanifrån avrundar inredningen perfekt.

Strukturer

Gör din uteplats ännu mer fängslande med metallmöbler, korg och rotting, tofsar, fuskpäls och naturligtvis plantera lite grönska, kaktusar och suckulenter för att fräscha ut din uteplats och göra den så utomhus som möjligt.

10 vackra böhmiska uteplatsidéer |  Bohemisk uteplats, naturligt hem.
37 Underbara Bohemian Patio Designs: 37 Beautiful Bohemian Patio.
57 vackra böhmiska uteplatsdesigner - DigsDi
17 Beauty Bohemian Patio Designs - Top Easy Decor Project för.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*