Vackra blå och grå sovrum

Vackra blå och grå sovrum

Enligt de psykologiska testerna är färgen som de flesta av oss älskar blå. Och vilken färg passar bäst med blått? Grått förstås! Ett sovrum i kombinationen av dessa färger ser så bekvämt och inbjudande ut att du vill spendera all din tid där. En sådan kombination är särskilt cool med vintagemöbler, men vissa moderna delar skulle också vara på plats. Om du vill koppla av, lägg till lite vitt eller silver i färgschemat med möbler, kuddar, vaser och andra tillbehör. Om du vill ha lite drama och utsökt lägg till svart i det. Blå kan vara ljus eller rik – den måste matcha rätt gråtoner. Kolla in några inspirerande bilder nedan och njut av designernas arbete.

Grå och mörkblå sovrum

Grå och marinblå har blivit en av de mest populära och djärva färgkombinationerna, som ofta används i olika hem med alla slags dekorativa stilar. Grå är mer avslappnande och marinblå ger det djup och lugn samtidigt. Jag älskar de ljusare gråtonerna blandade med marinblå – de ser väldigt coola ut! Men om du gillar humöriga rum kan du prova grafitgrått och marinblått. Vanligtvis föredrar designers och husägare att göra grå till huvudfärgen och lägga marinblå med accenter: en uttalande vägg, kuddar, en stoppad säng och nattduksbord och bänkar. Om du föredrar färg, välj marinblå väggar och lägg till en touch av grått med möbler och tillbehör.

En annan populär mörkblå nyans är midnattblå, som oftare kombineras med duvgrå och andra ljusa gråtoner. Detta är ett klassiskt färgschema som ger utrymmet den ultimata, raffinerade och lyxiga känslan. Även om vissa av er kanske säger att det är för hög kontrast och ser formellt ut, är det en väldigt djärv och dramatisk idé.

Grå och ljusblå sovrum

Ljusare nyanser av blått är välkomna om du älskar färg! Turkos, Tiffanyblått, himmelsblått, elblått och mycket mer – alla dessa gör ditt utrymme mer glad och välkomnande. Du kan se ljusa och djärva blå nyanser överallt – från havsinspirerade sovrum till moderna sovrum – blues passar alla stilar! Det är upp till dig om du vill kombinera dem med mörkare eller ljusare gråtoner – djärva blå nyanser gör alltid ett uttalande, men oftare ser du ljusgrå sovrum med ljusblå accenter. Om du är osäker på den här eller den där nyansen, försök först att använda sängkläder av en sådan färg så att du förstår om den passar eller inte. Sedan kan du lägga till andra tillbehör i sovrummet: kuddar, lampor, konstverk och mycket mer. Naturligtvis kan du också göra din blå färg till huvudfärgen i rummet och lugna ner den med en touch av grått: sängkläder, möbler, kuddar, tillbehör och andra saker.

47 vackra blå och grå sovrum - DigsDi
47 vackra blå och grå sovrum - DigsDi
Endast möbler: Intressanta blågrå sovrumsidéer 20.
47 vackra blå och grå sovrum - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*