Uttalande köksbänkar

Uttalande köksbänkar

Om du vill göra en liten renovering i ditt kök men inte har bestämt dig för hur det ska göras, finns det en cool idé för dig – byt bänkskivor! Det är inte lika kostsamt som att byta skåp, det är lättare och snabbare och det ger ditt kök ett nytt och fräscht utseende. Du kan också lägga till swap-backplays för att matcha bänkskivorna. Men gå inte efter de vanliga, ge ditt rum ett speciellt och personligt utseende med de djärva idéerna vi har samlat åt dig!

Bänkskivor i Terrazzo

Terrazzo är ett trendigt material: det är lätt, djärvt och ger både färg och tryck till rummet, vilket innebär att det är perfekt för att ge ett neutralt rum ett lekfullt utseende. Terrazzo är inte dyrt, det kostar mindre än marmor eller sten och det ser fängslande och modernt ut. Det är också mycket slitstarkt och lätt att underhålla – inga speciella ytbehandlingar eller andra saker krävs.

Bänkskivor i marmor

Bänkskivor i marmor är klassiker som aldrig går ur stil: de ser alltid bra ut och passar alla dekorationsstilar. Det finns många färger tillgängliga och du kan välja olika vener för att matcha rummet och skapa mer effekt. Marmor är ganska dyrt, men väldigt elegant, och det ger alla rum en lyxig känsla. Det är också mycket hållbart och lätt att rengöra.

Andra bänkskivor

Vilka andra idéer kan du försöka göra ditt kök ovanligt? Färgglada plattor – med olika mönster och färger är detta ett budgetvänligt alternativ som ger rummet både färg och mönster. Färgglada bänkskivor i epoxi och bänkskivor i målat trä ger ett ljust uttalande, även om de inte är särskilt hållbara. Om du vill ha ett slaktblock kan du prova ett chevronmönster och kontrastfläck så att det sticker ut.

Gör ett uttalande med dina bänkskivor i köket |  Granitkillen.
35 Idéer med bänkskivor i kvarts med fördelar och nackdelar - DigsDi
Prata om uttalande räknare!  Detta kök har dramatiska.
Pin på The Kitchen C

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*