Utrustade Blazer Outfit Idéer

Utrustade Blazer Outfit Idéer

Idag vill jag prata om den inbyggda blazern som du bär hela tiden för att arbeta, men värdet som du antagligen har underskattat. Varför säger jag det här? Människor tror ofta att en utrustad kavaj kan få dig att se snygg och professionell ut, men de märker inte den stora fördelen med att bära den. Det är det faktum att en monterad kavaj får dig att se tunn och lång ut, vilket förmodligen är vad de flesta vill uppnå. För att visa dig hur du utformar det har jag sammanfattat några riktigt passande idéer för blazer-outfit för dig. Låt oss titta på dem nu.

Svart kavaj med matchande smala jeans


källa

Låt mig först visa dig ett mycket unikt och konstnärligt utseende för att starta den här listan över snygga outfitidéer. För att forma denna lite unisex-outfit kan du bära en vit och svart randig blus med en scoop-hals och en svart kavaj över. Koppla ihop dem med svarta skinny jeans och svarta balettlägenheter för att komplettera utseendet.

Orange kavaj med matchande fotbyxor och gula klackar

orange kavaj med matchande fotbyxor och gula klackar
källa

För dig som är redo att ta dig an utmaningen att ha en mindre typisk färg, här är en fantastisk orange outfit som du kanske vill prova. För att uppnå detta fantastiska utseende, lägg i en smal orange kostym tillsammans med en kavaj och ankelchinos. Kombinera med en vit linne med öppen hals och ett par gula klackar med öppna tår.

Svart kort och skräddarsydd kavaj med vita höga byxor och en avslappnad passform

svart kort och skräddarsydd kavaj med vita höghusbyxor med en avslappnad passform
källa

För att uppnå detta vackra och unika svartvita utseende här är vad du behöver göra. Bär en vit blus med en svart, tunn, kort kavaj. Kombinera dem med vita byxor med hög midja och en avslappnad passform. För skorna kan du bära ett par svarta mockaskor för att avsluta kläderna.

Svart kavaj med en knälång klänning med en grå bältesmantel

svart kavaj med knälång klänning med grå bältesmantel
källa

För att uppnå detta snygga och professionella svart och grå utseende, kan du börja med att ha en grå knälängdsklänning med korta ärmar och ett bälte. Koppla ihop den med en svart, smal blazerjacka. För skorna kan du bära ett par svarta spetsiga läderskor för att hålla klädseln elegant och elegant.

Grå slim fit-kavaj med vit miniklänning med urringning

grå slim fit blazer med vit tank mini klänning med scoop halsringning
källa

Detta är en mycket minimal semi-formell outfit som du kan bära på jobbet. Bär bara en svart mini skift tank klänning som kärnan i outfit. Kombinera den med en grå slim fit-kavaj. För resten av utseendet kan du bära ett par svarta ballettläder i mocka och en svart läderhandväska för att komplettera utseendet.

Ljus himmelblå kavaj med mörka skinny jeans

ljus himmelblå kavaj med mörka skinny jeans
källa

Det här är en uppfriskande och snygg outfit som du kanske vill prova. För toppen bör du ha en svartvit randig T-shirt med en sällsynt och vacker ljusblå dubbelknäppt slim fit-kavaj. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna, ha ett par korta svarta läderstövlar för att ge stil till kläderna.

Svart kavaj med djup V-ringad blus och blå rippade jeans

svart kavaj med djup V-ringad blus och blå rippade jeans
källa

Här är en lågmäld sexig outfit som du sannolikt vill reservera för hangouts eller annars kommer du sannolikt att se för prickig ut på jobbet. För att forma det här utseendet kan du bära en svart blus med en djup V-ringning och en svart kavaj. Koppla ihop dem med rippade blå slim fit-jeans. För skorna, ha ett par vita lågklassiga klassiker för att komplettera utseendet.

Svart slim fit-kavaj med vit tryckt chiffongblus

svart slim fit-kavaj med vit tryckt chiffongblus
källa

För att få den snygga klänningen som också ser tjejer ut samtidigt är det här du vill göra. Bär en vit blommig blus och en svart, beskuren, skräddarsydd blazer. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans. För skorna, ha på dig ett par svarta och vita låg-topp Converse för att slutföra utseendet.

Mörkblå slim fit-kavaj med vit tröja med mock-hals och vit tröja

Mörkblå slim fit-kavaj med vit tröja med falsk halsringning
källa

Detta är ett mycket snyggt vitt och marint utseende som är förvånansvärt lätt att dra av. På toppen bär du en vit tröja med en ståkrage och en mörkblå kavaj. Kombinera dem med matchande mörkblå slim fit chinos. Använd ett par svarta läderskor för skorna för en särskilt snygg touch.

Mörkblå kavaj med bälte och matchande chinos

Mörkblå kavaj med bälte och matchande chinos
källa

Ibland är det de små detaljerna som kan få dig att sticka ut från mängden. I det här fallet har den mörkblå blazern en mycket intressant och snygg bältdesign. Du kan para ihop den med en vit slim fit-t-shirt och mörkblå slim fit-chinos. För skorna, ha ett par svarta mockaskor för att slutföra utseendet.

Svart kavaj med smala shorts och vit crop top

svart kavaj med smala shorts och vit crop top
källa

Detta är en mycket intressant och unisex outfit som är kul att ha på sig för en cocktailparty. Det skiljer dig definitivt från resten av folket som bär eleganta cocktailklänningar. För att forma det här utseendet kan du bära en vit crop topp med en svart slim fit-kavaj. Kombinera dem med svarta smala shorts. Bär svarta ballerinaskor för dina skor för att hålla kläderna rena och enkla.

Svart kavaj med ljusgul randig t-shirt

svart kavaj med ljusgul randig t-shirt
källa

För att uppnå detta snygga och snygga utseende kan du helt enkelt bära en ljusgul och svart randig t-shirt med en svart skräddarsydd kavaj för toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och svarta ballerinor.

Off-white chiffongblus med svart kavaj

krämfärgad chiffongblus med svart kavaj
källa

För att se elegant och elegant ut samtidigt kan du bära en elfenbenfärgad chiffongblus med en svart blazer i toppen. Kombinera dem med ett par svarta skinny jeans. För skorna, använd ett par svarta klackar med öppen tå för att komplettera det fantastiska utseendet.

Här är de matchande blazer-outfitidéerna som jag ville visa dig. Prova dem och till och med den smarta och attraktiva känslan som följer med dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*