Utomhusdesigner som du kommer att älska

Utesäsongen börjar snart och det är hög tid att förbereda sig för det: ta en titt på dina utemöbler, köp nya tillbehör, renovera något och så vidare. Och om du funderar på att skapa ett nytt utomhusutrymme, rekommenderar jag starkt ett utomhusbadrum. Vad behövs ett utomhusbadrum för? Först och främst är det en dusch som du går in innan du simmar i poolen. För det andra är ett utomhusbad en spa-liknande upplevelse som skulle blåsa dig! Det är därför ett sådant badrum är ett måste om du har tillräckligt med utrymme i din trädgård. Faktum är att i dåligt väder kan det vara med glas- eller trädörrar så att du kan behålla integriteten om du vill. Stilarna och färgerna är helt olika och är upp till dig: från skandinavisk och shabby chic till strikt minimalism och från blått och vitt till svart. Badrummen i vintagestil är alltid eleganta. Du kommer att känna att du är på semester i de steninredda badrummen. Nedan följer några exempel på fantastiska utomhusbadrumsdesigner som kommer att inspirera dig, njuta och berätta vilken du gillar bäst.

Utomhus duschar

Om du föredrar att duscha, eller om en sådan lösning är bekvämare för dig, ta en dusch. Välj en stil som passar ditt utomhusutrymme: minimalistisk, vid havet, tropisk, zen eller asiatisk, modern, rustik, vintage eller på annat sätt. Tänk på integritet: du ska vara helt bekväm från människors ögon, så vissa skärmar är precis vad du behöver. Lägg något bekvämt på golvet: kakel om du bor på en het plats, trämatta eller småsten om du vill njuta av materialet. Lägg till tillbehör på hyllorna eller sidoborden runt duschen. Glöm inte att krukväxter eller planterade träd och grönska skapar en perfekt utomhusmiljö och du kommer att känna att du befinner dig i ett vattenfall.

Utomhus badrum

Vill du ha ultimat avkoppling? Ett utomhusbadrum är svaret! Välj din stil, sedan klä upp väggarna eller placera skärmar som passar din stil. Välj rätt badkar – det kommer att bli din mittpunkt här, så det bör ta fram din stil till fullo. Krukväxter och blommor är perfekta för att skapa en avkopplande atmosfär. Så lägg till några om du inte växer i närheten. Och ta nu med dig tillbehör – schampon, balsam, badsalt och balsam och mycket mer för en lyxig tid i badkaret. Njut av!

45 utomhusbadrumsdesigner som du kommer att älska |  DigsDigs.
45 Badrumsdesigner utomhus som du kommer att älska - DigsDigs.
45 utomhusbadrumsdesigner som du kommer att älska |  DigsDigs.
10 hisnande utomhusbadrumsdesigner som du kommer att älska.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*