Utomhus passera genom fönsteridéer

Utomhus passera genom fönsteridéer

Ett köksgenomgång skapades ursprungligen för att hjälpa pigor och butlers att servera mat i andra rum. Idag är det en bra idé att servera mat och dryck utomhus och inomhus. Eftersom utesäsongen börjar, tycker jag att det är ett måste att designa ett utomhusfönster som detta om du har ett utomhusområde. Vilka är de bästa fönsterkonstruktionerna för ett sådant mål? Bara ta en titt.

Fällbara fönster

Ett vikbart fönster är den bästa idén att öppna ditt kök på utsidan och göra din bar eller frukostkrog bekväm. Det är väldigt bekvämt att använda och du kan öppna hela eller delar av det på grund av vikningsfönstren och fälla in det i en mycket liten bit, vilket är perfekt för ett litet utrymme. Lägg till en bordsskiva i storlek som passar och voila!

Fönster i garagestil

Ett fönster i garagestil är ett annat bekvämt sätt att öppna utrymmet på utsidan. Gör en eller flera och fodra dem med en fönsterbräda utanför. Den enda nackdelen är att det tar lite utomhusutrymme. Så om utrymmet är litet är detta inte ditt alternativ. Lägg till några bekväma stolar och gå!

Rulla upp och skjut fönstret

Glidande och rullande fönster är också praktiska att använda, även om de inte lagrar mycket värme i huset. Här kan du reglera mängden öppning som ditt kök öppnar efter eget tycke och ett skjut- eller rullande fönster sparar mycket utrymme, vilket är viktigt när du är tätt.

Vanliga Windows

Vanliga fönster kan också ställas in med fönsterbrädor utomhus, och även om de inte är lika praktiska för att lyfta mat och dryck, kan de fortfarande användas. Den enda nackdelen med ett sådant fönster är att det tar mycket plats. Du behöver inte göra några ändringar här – fäst bara en fönsterbräda och gå ät!

23 Idéer för passering utomhus genom fönster |  ComfyDwelling.c
23 Idéer för passering utomhus genom fönster |  ComfyDwelling.com # utomhus.
23 Idéer för passering utomhus genom fönster |  ComfyDwelling.com # utomhus.
23 Idéer för passering utomhus genom fönster |  Köksfönsterbar, Pass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*