Utomhus dagbäddar för Siestas

Utomhus dagbäddar för Siestas

Sommaren är i full gång och det enda som är bättre än att äta ute är att sova ute! Om du gillar att ta en tupplur under dagen eller bara koppla av och läsa en bok på kvällen, är en riktig utomhus dagbädd bara saken för att skapa din egen personliga oas av avkoppling. Vilka dagsängar att prova? Jag har sammanställt några idéer som du kanske gillar. Ta en titt!

Smidda dagbäddar utomhus

Smides- och metallsängar är perfekta för utomhusbruk av en uppenbar anledning: metall är mycket slitstark och tål tuffa väderförhållanden. En elegant smidd säng i vilken färg som helst passar lätt marockanska, zigenare, franska landskap och vintage-exteriörer och lägger till eleganta vinjetter. Beroende på din stil, utrusta dagbädden med färgglada kuddar och kuddar med blommiga tryck.

Trädagssängar utomhus

Trä är ett tidlöst material och mycket mångsidigt eftersom det finns olika träslag. Naturligtvis är det inte så hållbart och tål inte heller hårda väderförhållanden, men du kan åtminstone prova några lämpliga ytor för att förlänga dess livslängd. Dagssängar i trä kan tillverkas av korg, rotting, bambu, teak, ek och många andra. Det finns massor av mönster tillgängliga, från mycket minimalistiska till utsmyckade och snidade för boho-utrymmen. Lägg till fler kuddar i din dagbädd för att göra den inbjudande och möjligen lägga till tryck och färger i rummen.

Andra dagssängar utomhus

Samtida och minimalistiska dagbäddar är gjorda av olika material för att göra ett uttalande med sitt utseende. Du kan hitta iögonfallande, vaggaliknande dagsängar och enkla, moderna – välj vad som passar bättre utomhusutrymmet!

25 välkomnande dagbäddar utomhus för dina Siestas - DigsDi
Siesta Canopy Outdoor Daybed - Tropical - Outdoor Chaise Lounges.
25 välkomnande dagsängar utomhus för dina Siestas - DigsDi
Sassari Day Bed of European-Inspired Design - Early Settler.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*