Uppdatera matplatsidéer

Uppdatera matplatsidéer

Om din matplats verkar tråkig och obekväm för dig är det hög tid att du gör en förändring! Intresserad av vad du ska ändra? Det finns några häftiga sätt att göra detta utan att bryta banken och idag ska jag dela dem med dig för att göra var och en av dina måltider fantastisk!

Stolar

Stolar är ett av de enklaste sätten att ändra din matplats och inte bryta banken – de kostar inte lika mycket som en designers matbord. Matsalsstolar kan göra ett djärvt uttalande och kontrast till bordet, vilket kan vara väldigt enkelt, och jag måste säga att många moderna designers söker mycket lugna matbord som lägger till en accent med stolar. Så varför inte följa denna trend?

Handla en rad fantastiska stoppade stolar som passar din stil: glamour, art deco, mitten av århundradet modernt, minimalistiskt, rustikt eller andra. Ojämna djärva stolar med olika klädsel ser också coola och trendiga ut. Om du inte har pengar för att ändra hela uppsättningen kan du bara måla de befintliga med en ljus färg eller täcka dem med några tryckta omslag.

Lampor

Ett annat enkelt och billigt sätt att öka intresset för din matplats är att hänga upp några nya och coola belysningsarmaturer. Detta gäller både öppna ytor och separata rum. Det kan vara en fantastisk ljuskrona, överdimensionerad och glittrande för ett glamoröst eller art deco-utrymme, eller en regndroppe som efterliknar för att skapa en stämning. Du kan också prova en kombination av vissa lampor – de kan skilja sig åt i storlek och form, men i samma stil. Geometriskt, metalliskt, tyg, korg, glas – det finns gott om idéer för att ge textur och intresse i rummet.

Konstverk

Ett konstverk eller ett foto kan absolut förändra rummet, ge glädje, skapa stämning, fräscha upp området och så vidare. Välj en stor storlek i några kontrasterande färger för att göra ett elegant uttalande. Låt dem vid behov täcka hela väggen. Du kan alltid göra det själv eller bara skriva ut en av dina favoritfoton för att skapa en stämning i matsalen. Om du har en superfet matsal, prova svartvitt grafisk väggkonst för att lugna ut rummet, och om du har ett mycket lakoniskt utrymme, tänk på ett ljust och djärvt konstverk.

Hur du fräschar upp din matsal på en knopp
Uppdatera din stil med dessa 5 konstidéer för matsalen |  Keramik Ba
Bli inspirerad av matsalsidéer och foton för ditt hem.
6 sätt att uppdatera ett rum med Pai

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*