Uppdatera hemmakontoret på en budget

Uppdatera hemmakontoret på en budget

Vi fortsätter att dela några idéer för att renovera din heminredning med en budget – våren kommer och det är dags för förändring! Bryt inte banken, använd våra enkla råd och tricks för att göra dina rum svalare. Idag talar vi om hemmakontor och hemmakontorshörn – hur gör du det friskt? Här är några idéer.

Uppdatera väggarna

Ja, det här är den mest uppenbara och populära idén att gå med ett hemmakontor som inte är något hörn. Och som alltid kan du använda färger, klistermärken, tapeter och mycket mer. Accentväggar eller alla väggar tillverkade av nytt material – det är upp till dig. Välj sten, tegel, trä, gips av paris (detta är en het trend), sidospår och många andra material som du känner att du ska använda. Ta dig tid att fräscha upp denna bas – du kommer inte ångra det och du får ett helt nytt rum!

Byt skrivbord

Ett skrivbord är huvudelementet på ditt hemmakontor, oavsett om det är ett separat rum eller ett litet hörn. Överväg att renovera den befintliga delen – med färg, stenciler, klistermärken, bordsskivor och ben och handtag – en sådan idé sparar din budget. Om du inte är på humör för en renovering, gör eller köp en ny bit beroende på hur mycket utrymme du har och vilken stil du gillar. Om det är ett litet hörn, överväga att bygga ett flytande eller inbyggt skrivbord för att spara utrymme. När du har tillräckligt med utrymme, kolla in många skrivbord som är till salu just nu – det finns massor av stilar, färger, material och utseende som kan göra ett uttalande.

Skaffa tillbehör

Tillbehör kan fräscha upp alla rum, inte bara ett hemmakontor, och de har en enorm fördel: de kostar inte mycket och kan enkelt göras själv. Vilka tillbehör ska du lägga till? Krukväxter för en fräsch känsla, kuddar och filtar på soffan, speglar och konstverk och mycket mer – allt beror på vad du älskar och vilken stil du har valt.

Hemmakontorsdekor 2.0 (uppdatera på en budget) |  Något enkelt
25 sätt att uppdatera ditt hemmakontor till en budget - DigsDi
25 sätt att uppdatera ditt hemmakontor till en budget - DigsDi
Mer som hemma: $ 35 Home Office Refresh {Fall Budget-Reno Challeng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*