Uppdatera ditt badrum på en budget

Uppdatera ditt badrum på en budget

Ett badrum är ett mycket ofta använt utrymme som representerar din personliga oas av avkoppling och renhet. Vill du renovera det lite? Det finns massor av sätt att omforma ett badrum, byta kakel och installera nya och lyxiga apparater. Men tänk om du inte vill bryta banken? Gör sedan en budgetvänlig badrumsrenovering och jag har några idéer för hur man gör det enkelt.

Måla väggar / tapeter

Ta lite färg och måla om väggarna – det här är en budgetvänlig och mycket enkel idé för att ändra utseendet på ditt badrum. Det kan vara en delvis målad och delvis kaklad badrumsvägg eller en helt målad. Gungande tapeter i badrum och mudrooms är en het och trendig idé, och du kan välja en uttalad tapetvägg eller delvis täcka väggarna med den för att göra ett snyggt och kantigt uttalande.

Ändra fåfängan

Att byta ett fåfänga i badrummet ger det enkelt ett nytt och fräscht utseende. Så överväga att köpa eller göra en fåfänga för ditt utrymme. Du kan göra ett uttalande med färg, struktur eller båda, genom att lägga till metallben och en snygg bänkskiva för att göra utseendet svalare. Om du inte vill spendera några pengar på en ny fåfänga kan du alltid måla om eller behålla den befintliga och välja en helt annan färg. Att byta bänkskivor är också en bra idé, men om fåfänga är liten kommer det att ha mindre påverkan.

Byt handfat

Ett handfat kan göra ett uttalande i både ett badrum och ett pulverrum. Den kan tillverkas av sten, marmor, trä, glas, porslin och metall, och antalet utseende är oändligt. Grov betong, genomskinligt glas, målat porslin, hamrad metall och till och med grov sten – du kan gunga vad du vill!

Byt tillbehör

Fyll på eleganta tillbehör, behållare, planterade grönsaker och andra föremål för att lägga wow till ditt badrum. Lägg till ljus och placera en caddy över badkaret för mer avkopplande badtid. Förena utseendet på rummet med samma behållare för hela produkten och ta med en elegant texturerad matta. Sådana små detaljer gör alla rum fantastiska.

Hur du fräschar upp ditt badrum på valfri del
Daglig doseringsdesign: Enkla sätt att uppdatera ditt badrum på en budg
uppdatera ditt badrum med en budget |  Love Fashion & Frien
10 sätt att uppdatera ditt badrum på en budget  Smart Ide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*