Unikt sydafrikanskt hus

Mabote House designades av Nicholas Plewman Architects studio och ligger i Sydafrika. Det erbjuder enastående utsikt över det vackra landskapet och en stark anslutning till det genom en serie övergångs- och utomhusutrymmen utformade för att komplettera interiören vackert. De naturliga elementen har prioriterats under hela projektet och inuti kan du se accentfunktioner som barstolar i trä eller stenhällen, som tillsammans med de stora fönstren hjälper till att locka utrymmet.

Utanför finns en hel serie rum som är avsedda att försiktigt och organiskt utvidga interiörområdena och bjuda in invånare ute. Detta inkluderar terrasser och veranda som sträcker sig runt huset, samt ett separat område bredvid huset. Det finns en stor nedsänkt sittgrupp här inbäddad i trädäcket och bredvid den finns poolen, som ligger ovanför marken och i nivå med däcket. Vi bör också nämna att allt var planerat att inkludera befintliga träd såväl som landets vackra topografi.

Inredningen är enkel och fokuserad på komfort och bekvämlighet. Du kan se mycket naturligt trä i olika färger i inredningen, lite betong, glas och metall, som gör att rummen ser mer moderna ut och skapar en enastående atmosfär.

Pin på Heminredning Ped
House Abo slår värmen i Sydafrika med naturlig kylning.
Anodiserade bronsskärmar skapar ett unikt utseende för detta nya söder.
50 unika saker att göra i Sydafrika |  Sydafrika, Afrika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*