Unika köksbänkskivor av olika material

Unika köksbänkskivor av olika material

Om du har följt oss nyligen har du sett idéer för bänkskivor i betong och trä, men tänk om du letar efter något lite mer ovanligt? Här har vi sammanställt några fräscha och unika idéer för att dekorera ditt kök med en iögonfallande finish. För att prata om material som är lämpliga för kök men ändå original, skulle jag välja marmor, sten, Corian och kanske trä, eftersom naturliga träkonstruktioner ser väldigt vackra ut. Du kan också göra en cool bänkskiva själv, t.ex. B. en öre bänkskiva med lim. Kolla in fler bra idéer nedan och berätta vilken du gillar mest.

Bänkskivor i trä

En träbänkskiva är en cool idé för alla kök – den lägger till textur, värme och en djärv touch. Det kan vara en bänkskiva för slaktblock, en bänkskiva i chevronklädsel, en bänkskiva i träplattor, en bänkskiva i trä med en levande kant, och den kommer att passa med en rustik, modern, modern, minimalistisk eller nästan alla andra kök. Välj fläcken efter utseendet du vill ha – en kontrasterande eller en matchande. Tänk på att en träbänkskiva inte är en mycket hållbar sak. Du måste därför försegla dem ordentligt för att säkerställa en längre livslängd.

Stenbänkskivor

En stenplatta är en mycket långvarig idé, den kommer att hålla länge och du kan också markera den med inomhusbelysning. Stenen kan vara annorlunda, det är helt upp till dig och även texturer och färger. De flesta stenplattor ser så fängslande av sig själva att du inte behöver någon speciell design för din bänkskiva. Du måste bara bestämma om ditt kök ser kontrasterande eller matchande ut och om du kommer att använda samma bänkskiva för köksön eller välja en annan.

Bänkskivor i Terrazzo

Terrazzo är ett mycket trendigt och djärvt material för backsplattor, bänkskivor, golv och till och med väggar. Det finns otaliga färger och mönster att välja mellan. Så allt du behöver göra är att titta och välja – oavsett om det är ett kontrasterande utseende med djärv terrazzo eller ett matchande utseende med neutral terrazzo. Eftersom terrazzo är mönstrat är det bättre att applicera det på både bänkskivorna och backsplashen för att göra dem till en helhet och undvika matchning, vilket kan vara mycket svårt.

Andra bänkskivor

Andra bänkskivor som du kan gå till kan vara gjorda av glas, mosaikplattor, metall, epoxi och många andra material – allt beror på utseendet på ditt kök och effekten du vill lägga till. Metallbacksplays sticker ut från den här listan eftersom de är mycket hållbara och inte hackiga – du kommer inte att se dem i många hem. Ta en titt på idéerna vi har samlat åt dig och bli inspirerad!

30 unika köksbänkskivor av olika material - DigsDigs.
Guide till olika bänkskivmaterial som används i hemmet.
45 unika köksbänkar av olika material - DigsDi
45 Unika köksbänkar av olika material - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*