Unika heminredningsidéer

Unika heminredningsidéer

Vi har alla dessa platser i vårt hus som vi aldrig riktigt kan dekorera eftersom de är för små eller konfigurerade så konstigt att vi bara inte vet vad vi ska göra med dem. Här är några tips och lösningar för varje litet hörn i ditt hem som kan hjälpa till att spara utrymme och göra varje liten punkt mysigare och svalare.

  1. Framför höga fönster: lägg till några växter. Välj dessutom möbler som inte hindrar naturligt ljus, till exempel bänkskivor. B. en bänk med smala ben, eller skapa en läskrog med mycket naturligt ljus genom att lägga till en stoppad stol med en smal profil.
  2. En liten eller obefintlig landning: häng en gallervägg. Det finns många sätt att skapa en själv. Det kan vara dina familjebilder, din favoritbild eller dina bilder blandade med olika konstverk. Placera en stor spegel, en liten ottoman som kan byggas in i väggen eller något annat.
  3. Under en trappa: implementera tusentals lagringsidéer. Du kan lägga till några lådor för att förvara vad du vill, använda öppna hyllor för att visa coola saker, ställa in en garderob, skafferi, hemmakontorshörn, tvätt, vinkällare eller bibliotek. Allt beror på hur mycket utrymme du har och vad du har råd med.

  4. Bakom soffan: visa en samling. Låt några nya familjebilder skrivas ut och ordna ramarna på ett smalt soffbord eller samla in små souvenirer från dina resor och visa dem som en konversationsstartsamling!
  5. Liten köksvägg eller hörn: Installera matchande hyllor och använd dem som utrymme för att visa dina vackraste rätter eller häftiga köksredskap. Skapa din egen blandningsstation för bakning eller dryck om det finns tillräckligt med utrymme.

Unik heminredning för ditt unika hem - darbylanefurniture.com i.
50 snygga heminredningsidéer - enkel inredning och inredning.
100+ bästa unika heminredningsbilder |  hem, heminredning, unikt hem.
8 unika heminredningsidéer - Hur man dekorerar ditt hem med Personali

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*