Unik villa Unikt växtliv

Genom att skapa den unika Cam Thanh A&A Villa utnyttjade VRA-designen projektets rika kulturella och naturliga sammanhang. Huset ligger i den gamla vietnamesiska staden Hoian, omgiven av olika och unika växter. Husets design tjänar till att lyfta fram och främja element som geometrier och material som påminner om inhemska växter, medan organisationen av hemmet påminner om den för den traditionella lokala typen av lägenhet.

Den fräscha unikheten i utseendet anpassar sig fortfarande till kontexten på ett sätt som är bekvämt och bekant för omgivningen. Designteamet använde de figurativa löven och stammarna som utgångspunkt för den unika strukturella designen. En sluttande kolonnstruktur skapar både ett starkt visuellt intryck och ett välbekant utrymme som påminner om det under kokosnöten eller nipapalmen.

VRA organiserade villan med ett rumsligt arrangemang som påminner om gamla hus i den antika staden Hoian. Dessa rumsliga typer definieras av långa, linjära planer uppdelade i tre korta kvarter av små trädgårdar som förbättrar penetrationen av naturligt dagsljus och ventilation. VRA-teamet samlar utrymmet med en grovhet i materialet, eftersom den skulpturella strukturen uttrycks i exponerad betong och tegelväggar behåller materialstrukturen. Interiören är utformad för att säkerställa en harmonisk atmosfär som är rik och levande utan att vara rörig och överväldigande. Stora träd växer både inomhus och utomhus för att filtrera dagsljus och förbättra utsikten över den naturliga omgivningen. Utanför finns en oregelbunden pool, terrass och till och med en grön trädgård.

Unik villa omgiven av unikt växtliv - DigsDi
Unik villa omgiven av unikt växtliv - DigsDi
SANT ELLER FALSKT - Växtväggen på denna semestervilla är.
lyxig kattbädd, kattvilla unik del gratis frakt |  Kände katt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*