Undermontera diskbänkidéer

Ett tvättställ under tvättstället är ett handfat som är fäst i diskbänken eller underdelens underdel. Sinkens kantläpp är monterad under en bänkskiva med fast yta så att diskbänken effektivt hänger under bänkskivan och skapar ett kontinuerligt flöde från bänkskivan till diskbänken. Sådana handfat ser moderna och fräscha ut överallt, men du kan fortfarande tveka om du vill gå till en eller inte. Låt oss titta på några fördelar och nackdelar som hjälper dig att göra rätt val.

fördelar

Du kan få upp till 1/2 kvadratmeter extra arbetsyta när fälgen är under bänkskivan. Du kan torka rester i räknaren rakt in i diskbänken – ingen kant för att komma i vägen – en sådan diskbänk är mycket lätt att rengöra, vilket gör den till en idealisk köksdel. Undermonterade handfat är visuellt attraktiva eftersom de inte avbryter bänkskivans nivå. Bänkskivan ska vara gjord av massiva ytmaterial som granit, täljsten, marmor eller betong, eftersom andra alternativ inte tillåter dig att installera en undermonterad diskbänk.

nackdel

Undermonterade handfat är vanligtvis lite dyrare än fristående handfat. Installationen är svårare och kräver häftklamrar och lim. Korrekt installation och tätning är avgörande för att förhindra läckage och för att säkerställa att diskbänken stöds ordentligt. Med tiden kan den stora vikten av bortskaffande av vatten och sopor lossa tätningen mellan diskbänken och botten på bänkskivan. Sådana handfat fungerar bara med bärande och vattentäta bänkskivmaterial. De fungerar inte bra på laminat- eller kakelbänkar som har för många svaga fläckar längs sömmarna och injekteringslinjerna för att bära upp diskbänken. Kondens under disken kan orsaka mögel. Kranar måste fästas på bänkskivan eller väggen. Så vad bestämde du dig för om du skulle ta det eller inte? Skriv i kommentarerna!

Idéer för diskbänkar |  Renovering av diskbänk, bästa diskbänkar.
Trender för kök och badindustrin (KBIS) för 2020 |  Bäst.
Undermonterade handfatdesign Idéer vi älskar |  Handfat.
Undermonterade handfatdesign Idéer vi älskar |  Samtida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*