Underbara väggspeglar

Speglar används inte bara för smink eller dressing, det finns också många fördelar som gör att speglar används så ofta för dekorationer. Speglar har den underbara egenskapen att göra varje rum verkar större. Det är därför de är idealiska för användning i små rum som entréutrymmen. Speglar reflekterar också ljuset så att rummet fylls med det. När din spegel är i en vintage ram kommer den att ge en sofistikerad touch till ditt utrymme. Massor av fördelar, eller hur? Dags att hänga några speglar i dina rum, eller hur? Här är några idéer som kan inspirera dig.

Väggspegel

En stor väggspegel omdefinierar utrymmet, lägger till chic, reflekterar ljus och ger varje rum en glamorös touch – det här är en perfekt idé för en entré. En annan idé är att skapa en spegeluppsättning. Ta till exempel upprepade speglar i samma ram och häng dem på väggen. Det finns coola sexkantiga speglar i mässingsramar, cirkulära speglar i olika storlekar för att skapa mycket iögonfallande arrangemang. Vissa designers skapar mästerverk som speglar på grova träbitar som kombinerar naturmaterial som trä och moderna som speglar.

Spegelväggar

Du kan också välja hela spegelväggar som verkligen ger ett djärvt uttalande. Unika speglar med geo-arrangemang som täcker hela väggen kommer definitivt att fånga ögat, en rökt spegelvägg ger entréområdet elegant och ett minimalistiskt rum med en geospegelvägg i fräscha färger. Matsalen blir mer iögonfallande med en slående antik spegelvägg och ger en sofistikerad känsla.

Väggdekaler i spegel

Om du inte har lämpliga speglar eller inte vill bry dig om att rama in och hänga upp dem, finns det en cool idé – spegeltatueringar. Det finns många alternativ att prova, och du kan skapa olika arrangemang och accenter. Du kan täcka hela väggen eller bara markera en öppen spis eller lägga till en accent på väggen – det finns många färger och former att välja mellan.

Fantastisk lyxig väggspegeldesign för din sovrumsdesign.
27 underbara väggspeglar för att göra ett uttalande |  Domácí interiér.
Amazon.com: Underbara väggspeglar för dekor - 23,6 '' X 35,4.
Amazon.com: Badrumsspeglar Stor dekorativ väggspegel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*