Underbara sten badrumsdesigner

Underbara sten badrumsdesigner

Jag kan inte tänka mig ett svalare material för ett badrum än råsten – det är naturligt, miljövänligt och ser modernt och lyxigt ut samtidigt. Detta material är hållbart och lätt att hitta. Det finns många idéer för hur man använder det i design, till exempel att dekorera badrumets golv och ben med stenar; dekorera väggarna och golvet med stenar – eller designare använder dem helt enkelt för att dekorera dusch- och handfatväggarna. Stenbadkar ser bra ut och varma, liksom handfat. Grov sten skapar en rustik atmosfär med en naturlig touch, slät sten skapar elegans. Du kan hitta fler idéer nedan.

Stenväggar

Stenmurar, oavsett om du väljer en accentvägg eller alla, är en fantastisk idé för att lägga till textur och intresse i rummet och få det att känna att det är utomhus. Du kan tillämpa en sådan idé på rustik, bondgård, stuga, shabby chic, vintage och många andra stilar. Du kan betona ditt badområde, handfat eller helt enkelt duschområdet med sten och täcka resten med kakel eller trä. Spela med färgen, eller om äkta sten är svår att installera, kan du välja dekorativ sten eller kakel som imiterar den. Golv kan också göras med samma sten eller kakel om du vill ha ett steninspirerat utseende.

Sten verktyg

Om du inte känner för att ha sten på väggar och golv (installation kan vara svårt) finns det andra sätt att lägga till stenstruktur och skönhet i rummet. Ge stenhandfat, badkar eller fåfänga – de kommer definitivt att sticka ut i rummet. Gå inte efter mer än ett objekt åt gången, annars drar det inte uppmärksamhet. Badkar, handfat och fåfängor gjorda av äkta stenplattor med levande kanter ser fantastiska ut och känns som om de är utomhus. Betona bristerna, välj inte släta ytor – det här är naturlig skönhet!

50 underbara stenbadrumsmönster |  vet inte om den andra.
61 Underbara stenbadrumsmönster (med bilder) |  Stenshow
61 Underbara stenbadrumsmönster |  Rüstik banyolar, Ev için.
61 underbara stenbadrumsmönster - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*