Ultralätt pylonstol

Om du letar efter möbler som är helt unika och till viss del till och med galna, har du kommit till rätt ställe! Pylon metallfåtölj designades 1991 och bygger på idén att skapa den lättaste metallstolen i världen. Senare lades den till Capellini-kollektionen i nästan tjugo år och väcktes till liv 2017 av samma italienska tillverkare.

För att få ut det mesta av sin originalitet är metallfåtöljen som tillverkas av Capellini idag tillverkad av samma originalmetallarbetare som Tom lärde svetsa själv. I motsats till vad många förväntar sig är Pylon-stolen en solid och pålitlig möbel. En enastående bit, inspirerad av kraftstänger och arkitektoniska modeller av broar, som omedelbart väcker uppmärksamhet och uppmanar dig att sitta ner för att se till att den håller dig tätt och bevisar sin överraskande komfort.

Den lilla fåtöljen av ståltråd, som uppfanns på nytt 2017, finns i naturlig aluminium, orange, blå eller gipsvitt lackerad och är förmodligen en av de mest kända och unika möblerna. Denna stol kommer att ge ett djärvt uttalande i alla interiörer!

Ultralätt pylonstol tillverkad av metall - DigsDi
Idéer för moderna möbler och inredning - Möbler Fashi
Pylonstol, Tom Dixons Ultra Light Metal Armcha
Antarktis utomhus hopfällbar stol fiskepall bärbar konststudent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*