Tyllstrumpor sötaste kläder

Tyllstrumpor sötaste kläder

Om du läser våra artiklar regelbundet kan du se att vi verkligen älskar tyll. Vi har försökt visa dig många outfitidéer för att bära tyllkjolar och klänningar. Men vi stannar inte där. I det här inlägget visar jag dig hur du utformar tyllstrumpor. Det kan överraska dig, men lita på att du kommer att älska det!

Tyllstrumpor dök upp på bröllopshowen i Marchesa. Även om dessa strumpor verkar opraktiska vid första anblicken ser de väldigt känsliga och romantiska ut. De tog snabbt över Instagram och nu kan du se dem över hela gatan.
Det var här jag hittade mest inspiration för det här inlägget. Jag ska visa dig hur du bär tyllstrumpor med klackar, sneakers och flats, och jag har också förberett några fantastiska outfitidéer. Låt oss se!

Tyllstrumpor + sandaler, höga klackar och skor

Tyllstrumpor svarta pumpar
källa
Du kan bära svarta tyllstrumpor med svarta pumpar vid många tillfällen. Det ser väldigt elegant ut och elegant. Som du ser är tyllsockor gjorda av fint genomskinligt material och belastar inte benet. De sveper försiktigt runt din fotled och ser ändå väldigt sofistikerade ut. Du kan lita på detta tillbehör för formella tillfällen som bröllop, födelsedagsfester eller semesterluncher.

Raffinerade tyllstrumpor
källa
Ibland vill du bara titta couture. Du kan enkelt uppnå detta med tyllstrumpor och remmar i sandaler! Bär din livfulla lila klänning, färg dina naglar och du är redo att gå. Detta utseende passar både för en elegant atmosfär och för eleganta tillfällen. Det är den perfekta kombinationen av material.
Så om du vill se glamorös ut, välj den här outfitkombinationen och oroa dig inte för något annat.

Tyllstrumpor spetsiga skor
källa
När jag ser sandaler med öppen tå är jag alltid i ett dilemma, ska eller ska jag inte ha på mig strumpor? Jag tror att det är ett problem med många andra tjejer och att jag inte är ensam med det. Men om du går efter tyllsockor, som den på bilden ovan, kan du vara säker på att de inte ser tråkiga eller överdrivna ut. Med alla svarta kläder kommer detta utseende säkert att göra ett uttalande och du kommer att se helt sofistikerad och glamorös ut hela tiden.

Tyllstrumpor transparent trend
källa
Vad sägs om dubbelt genomskinliga kläder? Se till att du har det bra med kläder. Hur som helst, den rena, transparenta trenden har besvärt många modeflickor. Det ser sexigt ut, men när du lagerar det eller formar det med andra material kan det se väldigt glamoröst, coolt eller sofistikerat ut. Ren kjol eller klänning, ihop med tyllstrumpor och spetsiga klackar, ser elegant ut och är redo för eleganta eller speciella tillfällen.

Strumpor i glitter i tyll
källa
Jag vet att nyår och helgdagar ligger bakom oss, men jag måste visa dig dessa fantastiska guldglitterstjärna tyllstrumpor. De är perfekta för fester och vintertid. När du stylar dem med sandaler i guld, som på bilden ovan, får du det glittrande utseendet som du kan para ihop med en fin svart klänning.

Tyllstrumpor svarta fluffiga sandaler
källa
Vad sägs om de svarta stjärnorna och tyllstrumporna? Dessa fluffiga sandaler är en stor hit, även om de ser lite konstiga ut. Koppla ihop dem med en sammetkjol eller klänning för en hel vinterlook. Du kommer att känna dig varm och mycket raffinerad samtidigt.

Outfitidéer + tyllstrumpor

Tyllstrumpor beige
källa
Beige kläder är mina favoriter. För att vara ärlig tänkte jag dock aldrig ha på dem med tyllstrumpor. Som du kan se är de här igen – fluffiga sandaler. Om du fortfarande är skeptisk kan du prova snygga sandaler med sandaler och jeansshorts eller en miniklänning.

Tyllstrumpor prickar
källa
Modeguruer hävdar att prickar kommer att vara en av de ledande trenderna för 2018. Se till att du köper en klädsel med små prickar och att du är redo!
På bilden ovan kan du se tyllstrumpor med prickar och en nätad prickad kjol. Matematik och trevligt, eller hur?

Tyllstrumpor casual
källa
Tyllstrumpor är inte bara reserverade för speciella eller eleganta tillfällen. Som du kan se kan du slitna svart svarta tyllstrumpor med glittrande prickar och lägenheter. Resten av kläderna är polerade och kan vara din nya arbetskläderinspiration. Detta är ett utmärkt svartvitt utseende som är perfekt för både avslappnade och eleganta tillfällen.

Tyllstrumpor minikjol
källa
Strumpor är perfekta för övergångsväder. Du vet vilken tid på året då det inte är varmt, men inte heller kallt. Då borde du veta att det är dags för den där outfit. Minikjolen kombineras med en fluffig grå tröja och tvåfärgade lägenheter.

Tyllstrumpor djur tryckta skor
källa
Casual kläder som den här är perfekta för sommardagar eller tidig höst. Om du vill att dina kläder ska göra ett uttalande, bör du definitivt välja dessa djurskor med de randiga knapparna. Du kan stoppa den i en denimkjol och fylla på allt med en svart axelväska.

Tyllstrumpor i tyllstrumpor
källa
Dessa strumpor är perfekta för grunge outfits som den här! Den metallfärgade veckade kjolen kombineras med en tryckt T-shirt och en läderjacka för att uppnå en superbalanserad outfitkombination som är mycket bekväm att bära. Det är trendigt såväl som polerat och redo att arbeta.

Trenchcoat i tyllstrumpor
källa
Herrinspirerade kläder har alltid uppmuntrat mig. Jag klädde mig faktiskt så här ett tag, tillbaka när jag gick i grundskolan. Trenchcoats är klassiska klädesplagg som varje tjej borde ha i sin garderob. Du kan utforma det för alla tillfällen, och det blir snart din favoritklammer.
Du kan forma den med en rutig kjol och en vit knapp nedåt om du vill. Strumpor, svarta väskor och strappy sandaler gör ett uttalande.

Som du kan se är ankel tyllsockor så enkla att utforma.
I det första avsnittet av den här artikeln kunde du se hur de ser ut i kombination med olika skor – spetsiga stilettos, remmar med sandaler och klackar med öppna tå. I det andra avsnittet visade jag dig några av de outfitidéer som de mest snygga modeflickorna bär.
Hoppas du hittat något du gillar. Enligt min mening skulle jag verkligen försöka bära dem med höga klackar för några eleganta tillfällen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*