Tweed Blazer Outfit Idéer

En av pelarna i den berömda franska stilen är tweed-blazern. Förutom en trenchcoat, en bretonsk skjorta eller svarta jeans är denna blazer särskilt populär bland eleganta parisare. Låt oss försöka återställa hennes utseende, eller hur?

Coco Chanel var den första designern som introducerade tweed-kavajen till modevärlden. Efter det är allt annat historia. Denna kavaj älskas och bärs av de mäktigaste kvinnorna i världen. Denna häftklammer är dock perfekt för daglig användning. Nyckeln är att utforma den på ett modernt sätt. Annars kan du se retro och om det inte är vad du vill bläddra ner för att se fantastiska kläder jag har valt åt dig.

Färgglad boucle tweed

Färgglada tweed-kavaj
källa
Färgglada tweedjackor är fantastiska för att få dina kläder att sjunga. De är perfekta för varmare vårdagar när du kan para ihop dem med jeans och svarta spetsiga höga klackar.
När det gäller toppen, para ihop denna tweed-kavaj med något neutralt som en vit eller svart turtleneck.

Tweed blazer färgglad vit tee
källa
Vackra färger gör att din outfit ser intressant och mycket snygg ut. Så här ser det ut när du parar ihop din tweed-kavaj med en vit t-shirt. Resultatet är fortfarande väldigt tilltalande.
Om du vill sticka ut från mängden, para ihop denna outfit med röda fotkängor.

Matchad tweed-kavaj
källa
När du har vänskap och affärspartner rullat in i en som dessa två italienska fashionistas, är det vettigt att du vill klä dig direkt.
Matchande kläder är definitivt coola och du bör definitivt prova det med dina flickvänner! Klisterfärgade tweedjackor passar bra tillsammans med jeans och tvåfärgade skor.

Tweed blazer färgad vinröd
källa
När du är i Paris ser du ut som en parisare. Upprullade ljusa jeans och den vinröda Chanel tweed-kavajen är en av pelarna i fransk stil. Om du gillar hur dessa tjejer ser ut, försök att lägga till dessa eleganta häftklamrar i din garderob. Svarta stiletter är ett måste.

tweed blazer färgglad röd väska
källa
Om du tror att tweed bara är för speciella tillfällen har du fel. Denna kavaj är perfekt för vardagskläder. Med jeans, chinos, klänningar och kjolar.
Det är dock alltid intressant att ha detaljer som gör ett uttalande. Den röda väskan skulle vara ett bra val.

Tweed blazer färgglatt mode
källa
Som jag har nämnt ett par gånger älskar jag fransk stil. Speciellt denna madame.
Emmanuelle Alt är chefredaktör för Vogue. Hon älskar tweed som du kan se från hennes kläder. Hon bär tweed-kavajer hela tiden.
Den här gången bestämde hon sig för att para ihop den med klockbotten och en vanlig vit t-shirt.

Rutig tweed

Rutiga sammetstövlar i tweed-kavaj
källa
Pläd som en av de viktigaste avtryckarna under denna modesäsong har fångat hjärtat hos många modeflickor. Den är mångsidig så att du kan kombinera den med något annat material och skriva ut.
Välj dessa vackra bensinblå fotkängor som är täckta med sammet. Lämna resten av kläderna svart och avslappnad.

Tweed blazer rutiga glittriga stövlar
källa
Chanel introducerade oss med glittrande silverstövlar. Det fina är att du hittar dem i butiker som H&M och Zara.
För att återskapa det här utseendet behöver du också en fin och överdimensionerad rutig kavaj. Den är ihop med shorts för en cool balans.

Rutiga klockhylsor av tweed-kavaj
källa
Klockärmarna ser väldigt vackra och romantiska ut. När du parar ihop den med tweed får du en fantastisk kantig look.
Beskurna jeans med slitna fållar var häftklammer det senaste året, men du kan också prova dem till våren. Använd den här looken med ankelstövlar i lackläder. Detta är ett utmärkt utseende för ditt arbete.

Tweed blazer rutigt spel
källa
Om du vill lyfta fram din kroppsfigur medan du bär din dubbelbröstdräkt, spänn upp den! Sätt på ett brett bälte med ett stort spänne. Det borde definitivt se retro ut, med den moderna twist.
Kombinera din rutiga kavaj med en enkel svart turtleneck och svarta jeans. Välj mellan höga klackar och bekväma Chelsea-stövlar.

Rutig leggings med tweed-blazer
källa
Svart leggings styling var reserverat för gymmet, men det är inte längre så. Du kan till och med bära dina leggings på ditt kontor. Men hur ska du utforma dem? Med en rutig tweed-kavaj!
Ta på ett tunt bälte och bära en svart turtleneck nedanför. Fotkängor skulle vara en fantastisk idé.

Tweed blazer rutiga tvåfärgade jeans
källa
Tvåfärgade jeans med en sliten fåll är en stor trend just nu. Att bära den med en grå rutig kavaj och en burgundy rutig knapp-down är en bra idé för vardag eller arbetskläder.
Sätt på vita lägenheter för det ultimata i chic.

Tweed-kavaj pläd röd
källa
Höstdagarna är över, men du kan alltid vara redo för nästa. Denna tweed-blazer ser bra ut. Den är gjord av röd tweed med gula ränder. Så den här tjejen bestämde sig för den matchande gula senapsväskan.
Om du känner för att blanda ihop det, lägg till en randig svartvitt topp så har du en fantastisk arbetskläder.

Tweed kavaj pläd orange
källa
Orange var vintersäsongens färg. Med våren nästan vid vår dörr vill jag visa dig hur du kan överföra vinterapelsin till våren.
Kombinera din rutiga orange kavaj med en beige turtleneck och läderbyxor. Läder ger dig en kantig känsla medan resten av din outfit ser snygg ut.

Rutig väska med tweed-kavaj
källa
Bältesväskan var en av de största överraskningarna som mode har gett oss under det senaste året. Men flickorna älskade det.
Du kan kombinera ditt fanny-pack med en rutig kavaj och en matchande rutig kjol. Håll dig i neutrala jordtoner. På så sätt kan du kombinera dem lättare.

Rutig smal jeans gjord av tweed-kavaj
källa
Snygga skinny jeans är alltid ett säkert val när det gäller långa kavajer. Du måste hitta en balans mellan överdelen och de nedre häftklamrarna.
Kombinera allt med eleganta svarta loafers för det perfekta arbetskläderutseendet.

Tweed blazer rutig t-shirt
källa
En tryckt t-shirt är mångsidig. Om du trodde att du inte kunde utforma den med en snygg kavaj hade du fel. Såklart du kan! Glöm inte att ha tvåfärgade blockklackade skor.

Klassisk tweed

grå byxdräkt i tweed-kavaj
källa
Byxdräkter är bra för arbetskläder. De ser eleganta, eleganta och väldigt affärsmässiga ut. Denna fantastiska grå tweed byxdräkt ser också bra ut för de små tjejerna.
Du kan para ihop den med högklackade sandaler och en svart handväska.

Tweed Blazer Classic Velvet Bell Bottoms
källa
Sammetsklockbotten är definitivt inte en häftklammer som du ser varje dag. Det ser ganska bekvämt ut, men det finns också en fråga om hur man utformar det.
Denna tjej valde en grå tweed-kavaj och en vit topp med hög turtleneck.

Tweed blazer klassiska lager
källa
Lager är mycket svåra att bära. Det är dock också väldigt intressant och snyggt när du ser blandade mönster och material i en outfitkombination.
Den här tjejen valde en blandning av avslappnade och eleganta kläder. Hon kombinerade en rutig knapptryckning runt midjan med en grå kavaj, en tröja och jeans.

Jag hoppas att du gillar outfitidéer som jag har förberett för dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*