Två tonade köksdesigner

Två tonade köksdesigner

Tvåfärgat kök var populärt någonstans för länge sedan och gör nu en stor comeback. Detta är ett snyggt sätt att integrera färger som du gillar i din köksdekor. De övre skåpen kommer också att vara ljusa och de nedre kommer att vara mörka vilket ger ditt utrymme ett eteriskt och ljust utseende. Det finns många olika stilar och färgkombinationer att välja mellan. Låt oss titta på de bästa idéerna du kan prova.

Tvåfärgade skåp

Sådana kök är utformade för att leka med färger och kontraster. Så tveka inte att välja de färger du gillar! Röd och vit, marin och vit, smaragd och guld, grå och vit, svart och vitt – det finns tusentals kombinationer du kan prova! Jag skulle säga att den mest populära kombinationen är vit och lite gråton – när grå är mörk får du en sval kontrast, när grå är ljus – får du ett eteriskt utrymme. ge ditt kök den stil du väljer – om det är ett modernt utrymme, använd inte vred eller handtag och håll skåpen snygga. Om det är ett modernt utrymme från mitten av århundradet, är det en cool geometrisk backsplash som är din grej och naturligtvis går metalliska detaljer med vilken stil och färg som helst – vilken bra idé att lägga chic till köket!

Tvåfärgade skåp med trä

En annan trendig idé är tvåfärgade kök med träskåp – toppen eller botten är gjord av trä eller plywood, och den andra raden är färgad. Du kan välja mörkt färgat eller ljust trä eller djärva trätoner – det är upp till dig och varje elegant skåp i alla färger står i kontrast till träet. Svart, vit, marin, smaragd, orange, mint eller någon annan färg är välkommen. Det beror på utseendet du vill ha och vilken stil du väljer. För moderna utrymmen är mer levande kontraster bättre: svart och ljust trä, trä och vitt, mynta och mörkt färgat trä och så vidare. För vintagerum föredrar du pastell- och vita toner samt starka trätoner.

Tvåfärgade köksskåpidéer - Hur använder du två färger i köksstugan
Dagens kökidé: Tvåfärgade kök i traditionella hem.
29 Tvåfärgade köksskåpidéer att prova |  ComfyDwelling.com.
Tvåfärgade köksskåp för att inspirera din nästa Redesi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*