Turkos Badrumsinredning Idéer

Turkos Badrumsinredning Idéer

Turkos är en vacker färg, en kombination av grönt och blått som ger fördelarna med båda färgerna: den har en lugnande och avslappnande effekt som blå och glad och stressavlastande som grön. En sådan färg är helt perfekt för ett sovrum eller badrum, särskilt det senare, där beröringar och inslag av havet och havet är mycket populära. Låt oss se hur du kan integrera den här livfulla nyansen i ditt badrum och hålla den snygg.

Turkos väggar

Turkosväggar är en mycket populär idé för badrum, och det är här du kan välja ett helt badrum med sådana väggar, eller bara två eller en uttalande vägg. Turkosplattor är riktigt underbara och finns i alla typer av färger och texturer så att du kan skapa vilket utseende du vill. En annan bra och djärv idé är att måla väggar och ge dem ett marockanskt utseende på gips av paris. Om du vill ha ett mer modernt utseende, gå till turkosa plattor som täcker hälften av väggen och vit färg under andra halvåret. Vill du skapa en mer oceanisk känsla? Välj turkosa kakelplattor, inget är mer iögonfallande och vackert än så. Markera duschen med en turkos kakelvägg eller väggar, eller markera diskbänken, prova att klä upp väggen och täck också badkaret.

Turkosfärgade möbler och inredning

Om du vill lägga till en lite djärv touch till badrumsdekorationen är det en bra idé att gunga en turkos möbel eller kran. Måla om ett gammalt apoteksskåp eller vintage fåfänga i turkos och lägg till denna bit i rummet. Det är säkert att göra ett uttalande och lägga djärvare och wow till rummet, även om det inte finns några andra turkosa detaljer. En turkos handfat eller badkar är en annan elegant idé att rocka, det är en cool, ljus touch att rocka, och det finns gott om idéer att prova. Om du inte hittar ett ordentligt badkar, målar du bara ett turkosvintagebadkar själv.

Idéer för kricka i badrummet  Mermaid badrum inredning, kricka badrum.
25 underbara turkosa badrumsinredningsidéer - DigsDi
Kate Jackson Design |  Turkos badrumsdekor, Kricka badrum.
350 bästa bilder av heminredningen för vattenlevande kricka 2020 |  Inredning, Hem, Hem dec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*