Tunika tröja outfit idéer

Tunika tröja outfit idéer

För dig som gillar mysiga kläder, kommer du att älska ämnet i detta blogginlägg som är tunikatröjan. Jag skulle hävda att en tunikatröja inte bara är en längre tröja, även om det också kan ses så. Min definition är en längre tröja som vanligtvis sitter avslappnad och vanligtvis har en slits som gör att hela kroppen ser lång och smal ut. Det är något som är ganska lätt att utforma. Bär den bara med smala jeans så att du ser bra ut också. För att visa dig fler sätt att utforma, har jag sammanställt några av de bästa idéerna för tunika-tröjor för dig. Låt oss komma in direkt.

Vit och grå rutig tunika tröja

vit och grå rutig tunikatröja med en hånad hals
källa

Vanligtvis är de flesta tunikatröjor du kan få på marknaden i enfärgad färg, men för att starta listan på ett intressant sätt ska jag visa dig en rutig. Här är en vit och grå rutig tunikatröja med en rutig hals som ser mysig och vacker ut. Koppla ihop den med blå skinny jeans och bruna oxfordläderskor för att se snygg ut.

Vit blus med en grå tröja med tunika och tröjor i läder

vit blus med grå turtleneck och läderjackor
källa

Här är en snygg och unik business casual outfit. För att forma denna outfit kan du ha på dig en vit långärmad blus med en ärmlös grå turtleneck. Bär dem med skinniga skinnbyxor i svart och svarta klackar för ett elegant och snyggt utseende.

Grå tunika tröja med svart floppy hatt

grå tunika tröja med svart floppy hatt
källa

Här är ett uppfriskande och konstnärligt utseende som använder en hatt. För detaljer, använd en ljusgrå tunikatröja med en guldkedja för toppen. Koppla ihop dem med blå jeans med raka ben och svarta balettlägenheter. Avsluta med en svart floppy hatt för att ge en snygg och unik twist till utseendet.

Grå ärmlös tunika-tröja med långärmad front och stövlar

grå ärmlös tunikatröja med långärmad front och stövlar
källa

Detta är en sexig tröja med låg nyckel. I detalj är det en grå ärmlös stickad tunikatröja med en sköldpaddshals och en ringning framtill direkt under halsringningen. Koppla ihop den med skinniga byxor i svart läder och ett par spetsiga vita läderklackar. Använd ett ljusblått läderblått för att avsluta klädseln på ett vackert sätt.

Vit ärmlös, ribbad tunikatröja med mock halsringning och brun hatt

vit ärmlös ribbad tunika tröja med mock hals och brun hatt
källa

Här är en mycket avslappnad och uppfriskande outfit som är ganska lätt att ta av. För att forma denna outfit kan du bära en vit ärmlös ribbstickad tunikatröja. Koppla ihop den med ljusblå pojkvänjeans. Lägg till en brun filthatt och kamel mocka ankelstövlar i ekvationen för att se feminin och snygg ut.

Grå lång tröja med vit stickad halsduk

grå lång tröja med vit stickad halsduk
källa

Denna outfit är en väldigt enkel men ändå snygg outfit som du kan ha på dig som en street outfit såväl som en business casual outfit. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en grå tunikatröja med en vit halsduk. Bär dem med svarta skinny jeans och bruna läderstövlar i läder för att göra din outfit stilfull.

Grå tröja med vit och svart rutig halsduk

grå tröja med vit och svart rutig halsduk
källa

På papper kan en färgkombination av svart, vitt och grått låta väldigt seriöst och tråkigt, men i verkligheten kan det se väldigt bra ut som du kan se på bilden ovan. För att uppnå detta konstnärliga och snygga utseende kan du bära en grå tunikatröja med en vit och svart rutig halsduk. Koppla ihop dem med svarta leggings och svarta läderstövlar.

Grå tunikatröja med vita smala jeans


källa

Om du vill se extra mysig och uppfriskande är en ljusgrå och vit färgkombination ett mycket bra alternativ. Till exempel kan du bära en grå tunikatröja med en grå rutig halsduk för toppen. Kombinera dem med vita skinny jeans och grå gladiatorklackar för att se uppfriskande och mysig ut.

Vit tröja med rippade mager manschett blå jeans

vit tröja med rippade skinny jeans med muddar
källa

Det här är inte bara en avslappnad street outfit. Det gömde mycket karaktär och seghet. För att uppnå detta enkla men fantastiska utseende kan du bära en vit ribbad tunikatröja. Kombinera den med blå, kraftigt rippade och manschettmager jeans. Använd rosa spetsiga klackar för att skorna ska se ännu mer feminina ut.

Vinröd tunika-tröja med en axel och läderbyxor


källa

Här är en sexig och snygg look. Den sexiga delen kommer från den ena axeln och den snygga delen kommer från läder leggings. För att utforma denna outfit, överväga att bära en burgundy tunika-tröja med en axel över skinniga skinnbyxor. Koppla ihop dem med svarta mockaskor för att komplettera klädseln i stil.

Grå tröja med V-ringning och stövlar i knä i svart läder

grå V-ringad tröja och knähöga stövlar i svart läder
källa

För att skapa ett elegant och professionellt affärsavslappnat utseende kan du bära en grå tunika-tröja med v-ringning över en ljusblå chambray-skjorta med knappar. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans och knähöga stövlar i svart läder för att se snygga, eleganta och snygga ut.

Grå stickad tröja med kabelmönster och halvtransparent topp i chiffong

grå kabelstickad tröja med halvtransparent chiffong tunikatopp
källa

Detta är säkert den mest kreativa och kärleksfulla klädseln på listan. För att uppnå detta fantastiska utseende kan du bära en grå stickad tunikatröja över en vit halvskiktad chiffong tunikatopp. Kombinera dem med svarta skinny jeans och svarta ballerinor för att göra det här fantastiska utseendet.

Vit tunikatröja med svarta leggings och knähöga stövlar i brunt läder


källa

Detta är en outfit som är relativt färgstark men ändå ser väldigt cool ut och lite unisex. För att uppnå detta unika utseende kan du bära en vit tunikatröja med en ljusgrå linneshalsduk. Koppla ihop dem med svarta leggings och knähöga stövlar i brunt läder.

Vit lång tröja med grå skinny jeans


källa

Som tidigare nämnts kan en ljusgrå och vit outfit ofta ge dig den mysiga och härliga känslan som du letar efter. För att uppnå detta utseende, slå en vit stickad tunikatröja över grå skinny jeans. Koppla ihop dem med grå mockaskor och en grå stickad mössa för att se tillmötesgående och attraktiv ut.

Ljusgrön tunikatröja med cigarettjeans

Limegrön tunikatröja med cigarettjeans
källa

Det här är en väldigt luftig och uppfriskande outfit. För att uppnå detta anmärkningsvärda och minimalistiska utseende kan du bära en ljusgrön tunikatröja över blå cigarettjeans. Para ihop dem med rosa sandaler med öppen tå för att se snygga, damliknande och uppfriskande ut.

Hoppas att du gillar idéerna för tunikatröjor ovan. Som du kan se finns det några kläder som är mycket lätta att ta av. De kräver inte att du visar hud, och de är inte riktigt så fysiska. Prova dessa kläder och få inspiration att komma med dina egna outfitidéer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*