Tunika blusoutfitidéer

Tunika blusoutfitidéer

För en luftig och uppfriskande look, prova en tunikablus istället för att ha på dig en vit knappad skjorta. Den extra långa längden är nyckeln till att du ser luftig och snygg ut. Stylingen är ganska enkel. Du kan behandla det ungefär som en vit knappad skjorta, vilket innebär att du helt enkelt kan para ihop den med smala jeans och klackar för att se riktigt bra ut. För att visa dig fler sätt att utforma har jag sammanfattat några av de bästa idéerna för tunikablusutrustning för dig. Låt oss titta på dem nu.

Vit tunikablus med svarta, korta skinny jeans


källa

Som du kanske hade förväntat dig kommer du att se några mycket minimala outfitidéer. För att starta listan, här är ett mycket enkelt svartvitt utseende. För att uppnå detta kan du bära en vit tunikablus med svarta skinny jeans. Använd rosa klackar för att lägga en damliknande touch på kläderna.

Tunikblus med V-ringning och svart knapp framtill och korta skinny jeans

svart tunikablus med V-ringning och korta skinny jeans
källa

För att uppnå detta snygga, smala och luftiga utseende kan du bära denna nästan knälånga långärmade tunikablus med en subtil V-ringning och knappfickor. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans med manschetter. Använd ljusrosa lägenheter för att ge det övergripande utseendet en särskilt feminin touch.

Chambray knäppt tunikablus med bälte och knähöga stövlar i brunt läder

Chambray tunikablus med knappstängning och knähöga stövlar i brunt läder
källa

Här är en väldigt snygg business casual outfit som du kanske vill prova. Tunikablusen är en blå chambrayblus med knappar och ett brunt läderbälte. Kombinera den med svarta skinny jeans och knähöga stövlar i brunt läder för att se extra snygga och attraktiva ut.

Vit tunikablus med trekvartärmar och knähöga läderstövlar

vit tunikablus med trekvartärmar och knähöga läderstövlar
källa

Här är en väldigt avslappnad och uppfriskande streetoutfit som är perfekt för utomhusaktiviteter. För att forma denna outfit kan du bära en vit tunikatopp med tre fjärdedelar och para ihop den med svarta skinny jeans. För skorna, ha ett par gulbruna läderstövlar i knä för att slutföra kläderna.

Navy Off The Shoulder tunikablus med svart floppy hatt

Mörkblå tunikablus med svart floppy hatt
källa

För att uppnå det sexiga och konstnärliga utseendet kan du bära en tunikablus av axel i marinblå med vita skinny jeans. Koppla ihop dem med bruna ankelband i öppen tå. Lägg nu till en svart floppy hatt för att göra detta sexiga och attraktiva utseende mer unikt och konstnärligt.

Vit tunika halvärmad blus med blå skinny jeans

vit tunikablus med halva ärmar och blå skinny jeans
källa

För ett riktigt enkelt och luftigt utseende är kombinationen av en vit skjorta och blå jeans ett mycket populärt val. I det här fallet väljs en vit lång tunikablus med blå skinny jeans. För skorna kan du bära ett par silvermetalliska balettlägenheter för att lägga till lite extra till din outfit.

Vit topp med tunika V-ringning och grå mockaskor

vit V-ringad topp och grå mockaskor
källa

Här är ett mycket minimalt och vackert utseende som är perfekt för dejting. Till toppen kan du bära en vit tunikablus med trekvartärmar och en V-ringning. Kombinera den med svarta skinny jeans för att se smal och enkel ut. För skorna kan du bära ett par grå mockaskor för att se feminina och snygga ut.

Vit kortärmad blus med V-ringning och blå jeans

vit kortärmad blus med V-ringning och blå jeans
källa

Detta är en väldigt minimalistisk casual casual outfit som kan ge din kollega den uppfriskande känsla som behövs mycket i en högintensiv arbetsmiljö. För att uppnå detta utseende, använd helt enkelt en vit kortärmad chiffong tunikablus med v-ringning. Kombinera den med blå skinny jeans och ett par ljusrosa läderlägenheter för att avsluta utseendet.

Vit ärmlös blus med hög tunika och svarta skinny jeans

vit ärmlös hög-låg tunika-blus med svarta skinny jeans
källa

Det här är en riktigt lång tunikablus. I detalj är det en vit ärmlös asymmetrisk hög-låg tunikablus som når under knäna. Bär den med svarta skinny jeans och svarta mocka spetsiga klackar för att se snygga och smala ut. Bär en handväska i svart läder för att få ett snyggt utseende.

Grå kofta med lång vit topp och mörka jeans

grå kofta med lång vit topp och mörka jeans
källa

För att skapa detta avslappnade och snygga lager i lager kan du bära en vit lång tunikatopp med en ljusgrå långfärgad kofta. Använd den med marina skinny jeans och bruna, strappiga platta sandaler för ett avslappnat och rent utseende.

Vit tunikaskjorta med muddar och rippade skinny jeans

vit tunikaskjorta med muddar och rippade skinny jeans
källa

Här är en mycket enkel och ikonisk kombination av en vit skjorta och blå jeans. För att uppnå detta utseende kan du bära en vit tunikatröja med knappar på toppen. Kombinera den med mörkblå, smala jeans med en riven vrist. Använd en svart läderhandväska och ett par svartvita tryckta höga klackar för att se snygga och snygga ut.

Navy tunika skjorta med vita jeans med vida ben

Tunikskjorta i marin med vita jeans med vida ben
källa

Det är ingen tvekan om att skinny jeans ser bra ut och får dig att se lång och smal ut. Men då och då kanske du vill prova jeans med olika sticklingar för att se mer unika ut. Du kan till exempel ha på dig dessa vita jeans med breda ben för att sticka ut från mängden. Ett par jeans med vita klackar och en marinblå tunikablus är ett snyggt och snyggt sätt att komplettera din outfit.

Svart tunikablus med blommönster och bruna stövlar

svart tunikablus med blommönster och bruna stövlar
källa

För att se glad och flickaktig ut, här är en svart långärmad tunikablus med gula och blå blommiga detaljer som kan göra just det. Kombinera toppen med mörkblå skinny jeans för att se smal och elegant ut. Använd bruna läder ankelstövlar för skorna för lite mer stil för att komplettera outfit.

Vit spets lång blus med ljusrosa klackar

lång spets av vit spets med ljusrosa klackar
källa

För att forma detta eleganta utseende kan du bära en vit spets tunikablus och svarta skinny jeans. Använd ett par ljusrosa klackar för skorna för att ge det övergripande utseendet en lite damliknande touch.

Här är de tunika blusoutfitidéerna som ger dig den unika ladylike och luftiga känslan som få andra föremål kan erbjuda. Viktigast är att de är väldigt lätta att dra av. Prova bara så kan du hitta en bra och glad överraskning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*