Tryckta klädesdräktidéer

Idag ska jag prata om ett mycket enkelt sätt att få dig att se mer lättillgänglig och luftig ut. Istället för att ha på dig smala jeans, överväga att bära en tryckt klänning som gör att du kan sticka ut från mängden på ett naturligt och attraktivt sätt. Det finns två huvudkategorier för den tryckta klänningen. Den första är blommönstrad klänning och den andra är tribal tryckklänning. Endera av dessa kan få dig att se riktigt bra ut. Den enkla regeln är att bära den förra om ditt mål är att se mer glad ut. För att bättre visa dig hur du utformar det har jag sammanställt några riktigt bra idéer för tryckta klädkläder för dig. Låt oss titta på dem.

Ärmlös miniskridsklänning med blommönster och vita klackar


källa

Låt mig börja den här listan med outfitidéer med en enkel och uppfriskande business casual outfit. För att forma detta utseende kan du bära en grå och vit blommig passform och en utsvängd miniklänning. Koppla ihop den med en vit axelväska i läder. För skorna, ha ett par vita klackar med öppen tå för att slutföra detta attraktiva och eleganta utseende.

Svartvitt tryckt långärmad bodycon miniklänning

svartvitt tryckt, långärmad, figur-kramande miniklänning
källa

För att uppnå denna konstnärliga och eleganta casual casual outfit kan du bära en svartvit bodycon långärmad miniklänning med sicksackmönster. Koppla ihop den med en ljusrosa läderhandväska så att du ser ännu smartare ut. För skorna skulle det vara perfekt att bära ett par svarta balettlägenheter med resten av kläderna.

Svart och vit chiffongklänning med blommönster och V-ringning och tryckt t-shirt

Svart och vit chiffongklänning med blommönster och V-ringning och tryckt t-shirt
källa

För att skapa det luftiga och ladylike affärsavslappnade utseendet kan du använda ett mycket enkelt skiktningstrick. I detalj kan du bära en svartvitt tryckt chiffong miniklänning med en djup V-ringning över en vit tryckt t-shirt så att du inte behöver visa hud, vilket gör denna outfit till en lämplig outfit för kontoret. Kombinera bitarna med svarta ballerinor för att slutföra utseendet.

Vit och röd, figur-kramande miniklänning med en ljusblå jeansjacka

vit och röd snitt och fläckad miniklänning med ljusblå jeansjacka
källa

Detta är en väldigt ladylik och ungdomlig casual casual outfit som gör att du enkelt sticker ut från mängden på kontoret. Bär en vit och röd blommig passform och en utsvängd mini-V-ringad chiffongklänning för att forma denna outfit. Bär en ljusblå jeansjacka över den. Lägg till ett par ljusrosa spetsiga tåklackar för en feminin touch.

Marinblommig miniklänning med tryck och nakna sandaler

Mörkblå mini gungklänning med blommönster och nakna sandaler
källa

För att skapa det minimalistiska men ändå vackra utseendet som du kan bära till en cocktailparty, använd en mörkblå blommig miniklänning med chiffong med en avslappnad passform som outfitens mittpunkt. Koppla ihop den med ett par sandaler med nakna klackar för att slutföra utseendet. Du kanske vill lägga till en ljusrosa läderkoppling i mixen för att se snygg och elegant ut.

Grön och blå tryckt mini chiffongklänning med halva ärmar

grön och blått tryckt mini chiffongklänning med halva ärmar
källa

Detta är en riktigt iögonfallande cocktailpartydräkt tack vare användningen av några skarpa färger. I detalj är klänningen här en ljusgrön och kungsblå tryckt mini chiffongungklänning med halva ärmar. Du kan para ihop det med ett par ljusrosa klackar med öppen tå för att ge en feminin touch till kläderna.

Marinblå och vit Maxi-sidoklänning med klack med öppen tå

mörkblå och vit maxiklänning i sidoslits med klackar i öppen tå
källa

För att forma denna mogna och ladylike cocktailpartydräkt, istället för en miniklänning, kan du bära en mörkblå och vit blommig maxiklänning i sidoslits. Koppla ihop den med en brunt tryckt läderkopplingsväska för att se elegant och kreativ ut. Slutligen lägg till ett par svarta klackar med öppen tå för att slutföra kläderna.

Svart och vit halterneck miniklänning med blommönster

svartvitt blommig halterneck miniklänning
källa

För att se svart och konstnärlig ut kan den här svarta och vita outfit hjälpa dig med det. Bär en svart och vit tryckt bodycon miniklänning för att forma denna outfit som kärnan i outfit. Koppla ihop den med ett par vita klackar med öppen tå för att ge utseendet en uppfriskande och elegant touch.

Marinblå stamtryckt halvärmad klänning med grå halsduk i fuskpäls

Tribal tryckt klänning i marinblå med halva ärmar och grå halsduk i fuskpäls
källa

För att få denna eleganta outfit behöver du hjälp av en grå halsduk i fuskpäls för att göra några snygga skiktningstrick. I detalj kan du bära halsduken över en mörkblå och vit stamtryckt halvärmad skiftklänning. Koppla ihop dem med grå besättningsstrumpor och bruna sandaler för att komplettera utseendet.

Ljusrosa chiffongklänning med bälte

blekrosa mini chiffongklänning med bälte
källa

Det här är en ganska söt outfit som får dig att se extra ungdomlig ut och komma åt på en cocktailparty. Du kan också bära denna outfit för formell dejting. För att slutföra kläderna, använd en blekrosa och röd blommig mini-chiffongklänning och ett svart bälte. Bär dem med svarta ballerinaskor för att avsluta din outfit.

Svart mini-långärmad klänning med blommönster och V-ringning och läderstövlar

svart mini långärmad klänning med blommönster och V-ringning och läderstövlar
källa

För att forma denna nästan helt svarta outfit kan du bära en svart långärmad blommig chiffong v-ringad miniklänning. Koppla ihop det med ett par svarta läderstövlar för att se coola och ladylike ut samtidigt. Du kan till och med lägga till en svart läderkoppling i mixen om du vill se smartare ut.

Svartvitt miniklänning med V-ringning och sandaler med rem

Svartvitt miniklänning med V-ringning och öppna remmar i klackarna
källa

För att skapa detta snygga och konstnärliga utseende, istället för en klänning med blommor, prova den här svarta miniklänningen med V-ringning och stamtryck. Kombinera den coola klänningen med ett par svarta klackar. En enkel svart outfit som denna är faktiskt perfekt för dem som vill se snygga och iögonfallande ut på en fest.

Ljusgul tryckt midiklänning i chiffong

Wrap klänning i chiffong midi med ljusgult tryck
källa

För en uppfriskande och attraktiv look kan du bära en ljusgul och svart långärmad midi-sving chiffongklänning med blommönster och V-ringning. Kombinera den med ett par vita sandaler för en uppfriskande touch.

Hoppas att du gillar de tryckta outfitidéerna jag just delade med dig. Testa dem och se om de ser luftiga och vackra ut på dig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*