Tröja stövlar idéer

Det finns så många kreativt designade stövlar där ute. Dessa inkluderar mockaskor, läderstövlar, fotkängor, knähöga stövlar och över knästövlarna. Men det är en punkt som jag är ganska säker på att de flesta av er inte ens har hört talas om, men skulle gärna försöka efter att ha läst det här blogginlägget. Det magiska föremålet är tröskorna. Endast genom din fantasi ska du kunna berätta att de är något som får dig att se vacker och mysig ut. Vad du håller på att se är några av de bästa idéerna för tröjautrustning jag har samlat åt dig. Låt oss titta på dem nu.

Grå stickade tröja stövlar med mörkblå skinny jeans


källa

Innan du läser vidare borde du kunna berätta att tröskorna ser bra ut men ser mycket smutsiga ut. Men låt oss bara fokusera på skönhetsdelen just nu istället för den praktiska delen. I början av denna lista, låt mig visa dig en väldigt lätt att sätta på dig kläder. Bär bara en vit tröja med avslappnad passform och marina skinny jeans. Koppla ihop dem med grå tröja ankelstövlar för att komplettera detta enkla men fantastiska utseende.

Svart kavaj med mörkblå skinny jeans och grå tröskkängor med medium kalv

svart kavaj med mörkblå skinny jeans och grå tröja stövlar mitt på kalven
källa

Du kan till och med bära tröskorna på kontoret. För en grå affärsavslappnad outfit kan dessa grå mittkalvtröja paras ihop med en vit och ljusgrå randig västtopp med en svart kavaj. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans för att se smal och elegant ut.

Smala jeans med muddar, tvåfärgat läder och tröskor

Smala jeans med muddar, två tonade läder och tröskor
källa

Tröjor kommer ofta i form av tvåfärgade stövlar som det här paret i brunt och grått läder och stickade tröjor. För ett kausalt utseende kan du bära en vit t-shirt och marina skinny jeans med manschetter. Alternativt kan du bära en vit tjock turtleneck för att se mysigare och mer ladylike ut.

Röd och svart rutig skjortklänning med brun tröja knähöga stövlar

röd och svart rutig skjortklänning med knähöga stövlar av en brun tröja
källa

Detta är ett mycket snyggt och unikt pojkvänstrendigt utseende. Bär en svart och röd rutig pojkvänskjortklänning för att forma denna outfit. Koppla ihop den med svarta leggings. För skorna, ha ett par knähöga stövlar med en brun och grå tröja för att komplettera detta avslappnade och ungdomliga utseende.

Grå kofta klänning med grå tröja stövlar mitt på kalven

grå kofta klänning med grå tröja stövlar mitt på kalven
källa

Ett av de enklaste och vackraste sätten att utforma tröskorna är att kombinera dem med en matchande tröja. I det här fallet är trösklänningen en grå koftaklänning i kombination med en vit T-shirt och en grå minikjol. Koppla ihop dem med grå tröskor i mitten av kalven för att komplettera det enkla men fantastiska utseendet.

Kofta med smala jeans och svarta knähöga tröskor

Kofta med smala jeans och svarta knähöga tröskor
källa

Här är ett mycket mysigt utseende som skulle ha sett väldigt bra ut även om tröskorna ersattes med läderstövlar. Men nu, med knähöga stövlar med den svarta tröjan, ser outfit mer unikt och vackert ut. För resten av kläderna, bär en svart kofta med en vit t-shirt och en randig infinity-halsduk för toppen. Kombinera dem med mörkblå skinny jeans.

Röda skinny jeans med grå lårstövlar

röda skinny jeans med grå overknee stövlar
källa

Som du kan se på bilden ovan ser det väldigt glad ut att ha ett par grått över knästövlarna med röda skinny jeans och det är perfekt att bära den här kombinationen för en julfest. För toppen skulle det gå perfekt med en vit blus med en tjock grå ribbstickad tröja.

Blå jeans med gula och vita färgtröja stövlar

Blå jeans med gula och vita blocktröja stövlar
källa

Låt oss bli lite mer kreativa här. Detta är ett par gula och vita färgkvarter i mitten av kalv som är lätta att fånga folks uppmärksamhet. Koppla ihop den med blå skinny jeans och en vit bältet peplum för ett unikt och luftigt sätt att slutföra denna outfit.

Bruna tvåfärgade stövlar med svarta skinny jeans

bruna tvåfärgade stövlar med svarta skinny jeans
källa

Här är ytterligare ett par tvåfärgade stövlar. Den här gången är det ett par bruna läder och stickade tröja ankelstövlar. Kombinera dem med svarta skinny jeans så att botten ser tunn och vacker ut. För toppen kan du bära en grå tjock turtleneck för ett attraktivt och tillgängligt utseende.

Grå stövlar med medium kalv och matchande tröja klänning

grå stövlar i mitten av kalven med matchande tröja klänning
källa

Här är ett par enkla och härliga grå mittkalvtröjor. Låt oss utforma det på ett vackert och minimalt sätt. Du kan också bära en grå ribbad långärmad stickad tröja klänning. Kombinera den med en liten och elegant läderhandväska för att komplettera denna outfit med en elegant touch.

Vit rutig långfodrad ullrock med svarta lårstövlar

vit rutig longline ullrock med svarta tröskkängor
källa

För att göra det lättare att bära tröskkängorna som en del av din affärsavslappningsdräkt, överväga att välja ett par svarta över knätröjorna istället för en grå för ett mer påfallande utseende. En grå miniklänning i ullskift och en vit rutig ullrock med lång ruta är det perfekta komplementet till denna look.

Ribbad grå minitröja med matchande stövlar

Ribbad grå minitröja klänning med matchande stövlar
källa

Om du tittar noga har det här gråa tröskorna i mitten av kalven den snygga detaljerna i den veckade toppdesignen. För att utforma stövlarna mysigt och attraktivt kan du bära dem med en grå, ribbad turtleneck. Om du vill se smartare och snyggare ut kan du lägga till en svart läderkoppling i mixen.

Boho gungklänning i vitt linne med virkade stickade tröskor

Boho gungklänning i vitt linne med virkade stickade tröskor
källa

Det här är en annan outfit som ser så minimal ut med bara en basfärg. För att forma det här utseendet kan du bära en vit stamtryckt boho-stil mini-svängklänning med ett långt boho-stil halsband. Vanligtvis ihop med nakna sandaler för att se uppfriskande ut. Den här gången kan du prova något nytt genom att bära ett par vita virkade stövlar i mitten av kalven för att se mer ladylike och attraktiva ut.

Här är idéerna för tröja boot outfit som verkligen hjälper dig att sticka ut från mängden. Deras enda brist är att de lätt kan se smutsiga ut, men annars är de riktigt roliga att ha på sig då och då.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*