Tröja med kåpan

När du tänker på häftklamrar som du bär när du slappnar av, läser en bok eller bara rullar på Instagram, vad är det första du tänker på? Om det är en tröja med kåpan är vi på samma sida.

Vattenfallets halsringning är den mycket praktiska typen av halsringning. Det ser snyggt ut men är också mycket smickrande samtidigt. För sportaktiviteter kan du bära tröjor med vattenfallshals. Du kan dock också utforma det med några eleganta häftklamrar som tygväskor, läderstövlar och kombinera det med andra klädesplagg.
Från Paris Hilton till Kendall Jenner (ni kommer alla ihåg de glittrande mantelklänningarna) alla älskar att bära mantelkläder.

Om du är intresserad av att utforma detta klädesplagg, bläddra ner för att se vad jag har förberett för dig idag!

Regniga stövlar med huvtröja

Cowl Neck Sweatshirt sportig mix
källa
Denna outfit är en perfekt blandning av sportiga och avslappnade kläder. Jag älskar att blanda dessa två typer av kläder för det är alltid svårt att se hur det kommer att bli. Den sportiga västen gör att du känner dig varm, medan den eleganta svarta väskan ger dig en fin dos elegans. Hunter stövlar är bra för regniga dagar.

Grå färgblock

Tvåfärgad tröja med huva
källa
Den tvåfärgade tröjan är perfekt för en lat eftermiddag som du vill spendera på soffan. Detta plagg ser snyggt och modernt ut, så du kan vara säker på att du kommer att se trendig ut även i ditt hem. Kombinera den med jeans eller sportiga byxor om det är lättare för dig att bära.

Blandad elegans

Huvtröja silver kjol
källa
Den sportiga tröjan med en vattenfallshals är inte nödvändigtvis reserverad för gymmet eller ditt hem. Som du kan se kan du enkelt para ihop den med en snygg silver kjol och vinyl tofflor för det ultimata eleganta och eleganta utseendet. Att känna sig bekväm och sofistikerad är inte svårt, eller hur?

Bli minimal med en tröja i kåpan

Huvtröja minimal
källa
Jag älskar den minimalistiska stilen där du som mest kan gå i en eller två nyanser. Ändå gör det inte dina kläder tråkiga eller livlösa. Tvärtom ser minimalistiska outfits väldigt sofistikerade ut även när du formar dina sportiga häftklamrar. Det är det perfekta alternativet för vardagskläder.

Lägg din tröja ovanpå varandra

Huvtröja tröja lager
källa
Gör din outfit intressant genom att bära två skjortor samtidigt. För ett mer snyggt utseende kan du kombinera din marinblå randiga turtleneck med den svarta tröjan med kåpan. När det gäller bottnarna, använd jeans och forma allt med fotkängor. Detta är den perfekta blandningen för en lugn promenad.

Nivå med knappen ned

Huvtröja med dragkedja nedåt
källa
Den blå knappen är täckt med khakibyxor, men det är inte allt. Du kan lägga till en olivgrön tröja för extra komfort. Det ser kontorsvänligt ut så att du kan vara säker på att du kommer att vara bekväm och varm medan du arbetar.

Brunaktiga nyanser

Brunaktig huvtröja
källa
Brun har länge varit min favoritfärg med alla nyanser, beige, kamel. Jag älskade det bara. Jag köpte så många kläder i den här nyansen att det på ett ögonblick var den enda färgen i min garderob. Det var därför jag ville visa dig denna outfit. Det inspirerade mig och påminde mig om en outfit som jag hade på mig.

Jeansshorts och tröja med halsringning

Jeansshorts med huva
källa
Dessa övergångsdagar mellan sommar och höst kan vara mycket tråkiga och utgöra en utmaning för lämpliga kombinationer. Vädret är varken här eller där, så en beige tröja är ett utmärkt val för dig. Du kan para ihop denimshorts och fotkängor för en blandning av casual och boho-look.

Lila tröja

Luvtröja med huva
källa
Lila eller lila är årets Pantone-färg. Se till att du har en enda häftklammer i den nyansen. Du kan gå med den här coola tröjan. Som du kan se är det enkelt att göra en huvtröja av din huva. Perfekt för de höstdagarna när du vill gå ut ur huset utan paraply.

Blommig tröja med kåpan

Hoodie sweatshirt blommor
källa
Blommor är inte bara reserverade för kläder. De finns också på tröjor! Detta tryck gör dem mindre sportiga och mer avslappnade. Du kan para ihop detta plagg med vita leggings och sneakers som ett bra alternativ för en daglig promenad. Den grå färgen och de rodnande rosa blommorna på tröjan är fantastiska att kombinera med någon annan färg.

Bruna knähöga stövlar

Gråbrun huvtröja
källa
Jag måste erkänna; Jag är inte ett fan av den brungrå mixen. Men genom åren och mitt större engagemang i modevärlden har jag sett att denna kombination inte alls är så konstig. Du kan också se det här på bilden ovan. Grå tröja och skinny jeans är ihop med knähöga läderstövlar för en superavslappnad look.

Broderade ärmar

Broderad huvtröja
källa
Dessa nordiska broderade ärmar kommer definitivt att göra ett uttalande var du än är. Tröjan är en kombination av material som gör den väldigt intressant och unik. Du kan forma den med jeans, svarta leggings eller till och med skissa. För skor kan du välja mellan fotkängor eller lägenheter.

Lila sweatshirt höstdräkt

Lila huvtröja
källa
Om du vill passera din dag och känna dig bekväm men ändå snygg är det den outfitkombinationen du kan välja. Den lila tröjan passar perfekt med mörka jeans och platta svarta tofflor. Bekvämt och elegant utseende utan att stå framför en spegel i timmar.

Sammetgrå

Huvtröja sammet
källa
Denna stora och rymliga huvtröja är gjord av fin sammet för ultimat komfort. Du kan para ihop den med rippade jeans för ett fantastiskt avslappnat och trendigt utseende. Du kan också bära detta för din träning eller för att springa om du vill.

Tröjan med en vattenfallshals är en fantastisk utrustning. Som du kunde se i den här artikeln kan den göras både avslappnad och elegant. Om du vill ha den på träningen, gå till den. Men om du vill para ihop den med jeans, kjol eller byxor, lägg bara på smycken, lägg till en elegant väska så är du klar.

Jag hoppas att du tyckte om att läsa den här artikeln. Var noga med att läsa alla andra outfitidéer som vi har förberett åt dig. Massor av snygga råd, tips och idéer väntar på dig!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*