Trendiga huvudgavlar

Även om du har en mycket enkel säng utan sänggavel kan du alltid lägga den i sängen eller fästa den direkt på väggen som en dekorativ funktion. Om du vill köpa en ny säng och letar efter en säng med en elegant sänggavel eller är redo att göra en sänggavel av din dröm själv, här är de trendigaste och djärvaste idéerna som omedelbart tar ditt sovrum till en ny nivå.

Lädergavlar

Ett lädergavel är en supertrendy idé, steniga, rikt tonade lädergavlar för en modern känsla – en sådan sänggavel ger rummet färg och struktur. En vävd huvudgavel är ännu trendigare och djärvare – oavsett vilken färg du väljer kommer den att lägga till mycket konsistens. Ett sådant alternativ är fantastiskt för ett sovrum i boho eller skogsmark, och du kan göra det själv.

Trä huvudgavlar

Trä är ett tidlöst material att använda som dekor, och det finns massor av idéer att prova. Du kan prova en återvunnen sillbengavel av trä – fläck, vitkalk eller till och med måla varje träbit i olika färger. Det kan vara ett snyggt huvudgavel som går hela vägen upp till taket för att göra ett uttalande och som du kan fästa flytande nattduksbord på. En av de hetaste idéerna är en trägavel med en levande kant. Det är ett naturligt uttalande för ett modernt utrymme som omedelbart ger rummet en het touch.

Klädda huvudgavlar

Klädda huvudgavlar går aldrig ur stil, speciellt tuftade huvudgavlar. För en mer modern känsla, gå till en överdimensionerad i djärv färg. En enklare och smalare vadderad huvudgavel är en annan cool och fräsch idé. Välj en smyckeskugga som passar din inredning så att du också får ett färgstarkt uttalande.

30+ trendiga lantgård sovrum gröna huvudgavlar |  Master sovrum.
Farmhouse sovrum huvudgavlar 20+ trendiga idéer |  Sovrum.
Lägenhet sovrumsvägggavlar 40+ Trendiga idéer # lägenhet.
52+ Trendiga väggfärg sovrumgrå huvudgavlar # vägg # sovrum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*