Trendiga element Uppdatera dekor

Om du planerar en renovering eller fräschar upp ditt hem och är osäker på vad du ska välja eller lägga till, är denna sammanfattning något för dig. Vi har satt ihop några trendiga inrednings- och designelement som får ditt hem att se modernt och djärvt ut. Är du redo att ta din inredning till en ny nivå? Nu går vi!

Tropiska tryck

Ett tropiskt tryck skapar en somrig känsla som fungerar bra året runt, inte bara under de varmare månaderna. Det är därför det är så tidlöst och så varmt i inredningen. Du kan lägga till det på ett antal sätt: skapa en meningsfull tapetvägg, lägg till kuddar, gardiner eller mattor, välja sängkläder med tropiskt tryck eller prova klädsel.

Tunnelbana plattor

Tunnelplattor har ett klassiskt element som är perfekt för dem som vill ha ett neutralt utrymme med en modern twist. De fungerar bra var som helst och det finns för närvarande många nyanser och finish: från traditionell vit till grön till marmoreffekter.

Fristående badkar

Ett coolt fristående badkar ger ditt badrum omedelbart en modern känsla, oavsett om det är stort eller litet och i vilken form som helst. Markera det med inredning: några bakplattor från olika brickor, sidobord, nivåer, mattor och mycket mer.

Kontrollera utskriften

Rutig inredning handlar inte bara om jul! Rutiga accenter ser tidlösa ut, särskilt när de kombineras med rätt element och värmer upp rummet, vilket gör det mycket mer inbjudande. Du kan lägga till detta tryck med kuddar, mattor, sängkläder, bordslöpare, en vägg eller möbel så kommer det att ge ultimat mysighet i ditt rum.

Trägolv

Många människor kommer att ångra att de har lagt till mattan som sin huvudsakliga golvkälla. Ett golvalternativ som ingen ångrar är trägolv. Trägolv är klassiska och passar till alla om inte alla dekorstilar. Använd mörka trägolv om du vill ha ett tidlöst utseende eller blond trä om du vill lägga till en modern twist. Gå efter neutrala eller fläckiga för att njuta av strukturen och utseendet på äkta trä.

25 trendiga element för att uppdatera din heminredning - DigsDi
Möbler Trender 2019 |  De bästa nya stilarna för ditt hem |  Dekor A
25 trendiga element för att uppdatera din heminredning - DigsDi
Trendiga accenter kan ge ditt hem en uppdaterad lo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*