Trendiga eldstäder

Trendiga eldstäder

Det finns inget som kan ge mysighet i rummet än en öppen spis, oavsett din interiör. På hösten och vintern är en öppen spis en dröm – den kommer definitivt att samla alla runt den. Om du inte har en öppen spis än och vill ha en för den här vintern, här är några trender som du kan införliva i ditt utrymme för att ge det en kantig look.

Dubbelsidiga skorstenar

En dubbelsidig öppen spis innebär att du får en mysig och välkomnande känsla inte bara i ett rum utan också i två eller till och med tre rum. En sådan bit kan användas för att dela rum eller för att lägga till mysighet och en välkomnande känsla till ett öppet utrymme. Du kan designa det på något sätt – med tegel, sten, metall, betong och andra saker som ger det en look som passar ditt utrymme och lägger till tidlös mysighet som eld alltid tar med sig.

Minimalistiska inbyggda eldstäder

Gör ett djärvt uttalande i ditt utrymme med en minimalistisk inbyggd öppen spis som ser helt elegant och väldigt elegant ut. Gör det väldigt snyggt och väldigt elegant för att passa ditt minimalistiska eller moderna utrymme och välj enkla och snygga material, och undvik strukturstenar och tegelstenar, som ofta används för eldstäder. Om du vill lägga till mer mysighet och känna att en superslank inbyggd öppen spis inte räcker, välj en snygg inbyggd vedlagring bredvid den.

Eldstäder med glasbeklädnad

En glaserad spis är en stor trend, oavsett om den är dubbelsidig eller inbyggd – den är trendig. Välj en stor glaspläterad spis i mitten av rummet, en inbyggd snygg eldstad, eller lägg bara till en glaskåpa på eldstaden och lägg till en vedförvaring bredvid den för mysighet. Imponerande!

10 heta och trendiga eldstadsdesigner - Colorado Homes & Lifestyl
De enklaste trendiga eldstäderna  Inglenook Fireplac
enkel vacker modern öppen spis |  Samtida spis, hem.
Trendig vardagsrumsdekor med tv-idéer med öppen spis  Bor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*