Trender för utomhusdekor 2020

Den nya säsongen utomhus har börjat och på vissa ställen slutar aldrig. Så det är hög tid att diskutera vad som är trendigt och kantigt för utomhusutrymmen i år. Låt oss ta en titt på de hetaste trenderna!

Trädgårdsrum

Ett trädgårdsrum är en väldigt cool idé – gör ett av dina utrymmen utomhus. Det kan vara ett utekök, matsal, vardagsrum, badrum eller vad som helst. Att stanna utomhus är mycket trevligt. Fortsätt stilen i ditt hem utomhus också för att göra hemmet sammanhängande.

Trädgårdshus

Mjäll är en trend som dykt upp för några år sedan och de blir alltmer populära. Förvandla ditt vanliga trädgårdshus till ett härligt sovrum för ett, för ett hemmakontor, läsplats, hantverksrum eller något annat som du känner för. Du kan uppnå den stil du vill ha och alltid har velat prova här eftersom det här är ditt eget speciella hörn.

Catios

Medan hundar kan gå och arbeta med dig var du vill, kanske dina kattungar inte. Gör en katio för att skydda din katt från människor, hundar och olika problem. Ett kattdäck kan tillverkas av allt från tråd till trä. Du kan placera olika föremål där som din katt kan behöva och gilla.

Utomhus barer

En utomhusbar kommer aldrig att gå ur stil – den är så uppfriskande! Om du inte redan har en, gör det bara! Det finns gott om hushållsförbättringar på internet så att du enkelt kan återanvända och renovera några möbler för att göra en så cool bit.

Planterar väggar

En levande vägg är en utmärkt funktion för att ge mervärde till ditt utomhus- eller inomhusutrymme. Det är dock dyrt, svårt att installera och svårt att underhålla. Ersätt denna idé med en planteringsvägg eftersom den är lätt att göra och inte kostar mycket och du kan placera så många du behöver. Kolla in några idéer för hur du gör detta nedan!

6 av de mest sökta trenderna för utomhusdekorationer sommaren 2020.
Trädgårds- och utomhustrender för 2020 |  Oakville Home Leisu
Utomhustrender för trädgårdsmöbler 2019 2020 |  Möbel .
Déco terrasse 2020 |  Trender för utomhusdekor 2020 |  Kasta kuddar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*