Trender för heminredning hösten 2019

Trender för heminredning hösten 2019

Hösten är precis runt hörnet och vi är mycket glada över att dekorera för den. Av alla årstider är det dock en av de svåraste att presentera utan att vara ostliknande eller Halloween. Hur som helst – vi har sammanställt de hetaste och senaste trenderna för att ditt hem ska se ut som hösten 2019. Välj vad du gillar nedan!

Orange sammet

En servering av apelsin på hösten är en klassiker. Det ger värme till rummet på ett traditionellt sätt. Men i år går vi ett steg längre och lägger till en sammetslen touch. Tanken är att sammetmaterialets värme lägger till den mysiga beröringen medan apelsinen får fram den klassiska höstpaletten. Rost är också välkommen om du föredrar lägre toner. Försköna ditt hem med lite orange och lyft stämningen!

Faux päls tillbehör

För en lyxig touch, lägg till fuskpälskast, filtar och mattor bakom matsalsstolar. Om du kombinerar dem med andra moderna dekorativa föremål, får rummet en oundviklig elegans som utstrålar exklusiv lyx. De ger också värme och en känsla av komfort i rummet. Ta med fuskpälsfilt i ditt sovrum för att förbereda den för hösten.

Vita pumpor

Om du gillar att ha pumpor under höstmånaderna eller bara vill dekorera tidigt utan färgpalett för Halloween, överväg att lägga till vita pumpor. Oavsett om dina valda pumpor är stora eller små är det upp till dig. Nyckeln är att ha flera storlekar av vita pumpor och kombinera dem med naturliga element som kottar för att skapa en balans som ger mysighet i rummet. Du kan använda vita pumpor som mittstycken, stapla dem på mantlar, fönsterbrädor och trappor. Om du vill att de ska hålla längre, använd bara falska pumpor.

Fungerar inte skorstenar

Om du är en glad ägare av en fungerande eldstad kommer du gärna att göra dig bekväm bredvid den. Om du har en öppen spis som har slutat fungera, bli inte avskräckt. Fall är den perfekta tiden att krama honom och bli kär i honom igen. Nyckeln värms upp med mysiga tillägg som gör att rummet ser elegant men ändå lyxigt ut. Du kan sätta några ljus i eller runt, göra coola skärmar i korgar och lägga några kuddar och filtar för att krama. En korg kan innehålla fallrelaterade föremål, från kottar och löv till kvistar och rutiga filtar. Stil eldstaden med mantelpiece ovan för ett enhetligt utseende.

Kappa med lövverk

Ta på dig din kakelplatta för hösten! I år handlar dekorering om löv. Lövverk är ett av de bästa elementen att lägga till eftersom det är lätt att arbeta med. Dessutom kan du lägga till en rad färger och texturer samtidigt som du behåller den mysighet som faller. Lägg till åldrade blommor i djärvare nyanser för att göra rummet ljusare. Du kan också vara mer traditionell med pumpor – välj neutrala pumpor som följer den trend som nämns ovan.

20 Trender för hemdesign för 2019 |  Dekor A
Dessa var de 7 största trenderna för heminredning på 20
Kommande trender inom heminredning 20
Topp 3 heminredningstrender för 20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*