Trender för badrumsinredning 2020

Trender för badrumsinredning 2020

2020 är officiellt här, det nya decenniet har börjat, och det är hög tid att göra allt du vill göra och prova allt du vill prova. Ville du börja med en badrumsrenovering i år? Om så är fallet är den här samlingen något för dig – vi har sammanställt de hetaste badrumsdekorationerna och designtrenderna för 2020 och de kommande åren. Detta är förutsägelser från kända designers. Så bli inspirerad att välja några!

Atmosfäriska och mörka badrum

Badrummen är vanligtvis fulla av ljusa och ljusa, men humöriga och mörka rum blev mycket populära för några år sedan och denna inredning blir mer populär för varje år. Denna trend gäller även badrum: humöriga och mörka får dig att känna dig avslappnad, vilket är perfekt för blötläggning.

Minimalistiskt badrum

Mindre är mer, och den minimalism som tar över världen bevisar det varje dag. Även om ditt hem inte är så minimalt, men åtminstone modernt, varför inte göra ditt badrum minimalistiskt? Du får ett rent utrymme och när det är rent och snyggt verkar det alltid vara större vilket är en annan fördel.

betong-

Betong är en annan trend som erövrar våra hem och gör dem djärvare och råare, och detta gäller även badrum. Betong är ganska billigt, slitstarkt och passar med många stilar av inredning. Du kan använda den på väggar, golv, tak, även badkar och handfat och mycket mer.

Gjutna plattor

Glöm alla dessa vanliga tunnelbana brickor och gå efter nyckfulla former och coola utseende – kammusslor, hexagoner, etc. – allt som passar ditt utrymme. Sådana plattor har stor inverkan, och du behöver inte ens använda mörka eller ljusa färger – även neutrala färger gör ditt rum coolt.

Ovanlig marmor

Marmor är en tidlös lösning för varje rum, passar alla stilar, är lyxig och väldigt elegant. Med mer snygga och nyckfulla saker som pågår i år är det du behöver för att dekorera ditt badrum mer ovanligt och djärvt marmor.

Svarta badkar

Att lägga till ett svart fristående badkar i en badrumsdesign ger lite överflöd i utrymmet. I kombination med extraordinära sanitetsinredningar skapar detta en slående kontaktpunkt i ett annars tyst rum.

Delvis kaklade väggar

Istället för att kakla en hel vägg eller bara de fuktiga områdena som duschen, fäster kakelarna på en bildstång, stolstång eller halvvägs upp till en vägg lägger till ett oväntat designelement i ett rum. Det kan också skapa en kant eller hylla för badrumstillbehör och förnödenheter.

Mässingsytor

Mässingsfinish är fortfarande ett utmärkt sätt att lägga till lite lyx i ditt liv. Det här är kanske den mest tidlösa metallskärmen som kan användas och den fungerar alltid. Ta med mer mässing till ditt utrymme!

De bästa badrumstrenderna 2020 - Vad badrumsstilar är
17 Badrumsdesign Trender att se upp för 20
Badrumstrender 2019/2020 - Design, färger och kakelidéer.
Experter förutsäger de största badrumstrenderna för 20

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*