Träskärmavdelare

I vår tid med öppna planlösningar och studiolägenheter blir rumsavdelare alltmer populära eftersom vi erkänner att vissa rum borde vara mer privata och vissa zoner måste separeras. Olika partitioner har olika fördelar och nackdelar. Här är det viktigt att hitta en lämplig del för din interiör. Idag tittar vi på trä och kanske passar de ditt hem!

En rumsdelare i trä ger mycket mer integritet än andra avdelare, till exempel glas. Ja, det kan se skrymmande ut, men rätt rumsseparation garanteras. En annan fördel är att en rumsdelare av trä är ett coolt dekorativt element som aldrig går ur stil: trä är tidlöst. Det finns iögonfallande geometriska och andra mönstrade skärmar, och en vertikal golvskärmsskärm ger ditt rum visuell höjd. Är du redo att titta på några exempel?

Massivt trägitter

En solid träskärm är en funktion som du inte ser så ofta, vilket gör att din interiör sticker ut. Dessutom ger en sådan skärm fullständig integritet och en lämplig planlösning, vilket är viktigt för många hushåll. Välj en bit med en cool trästruktur och gör den till en dubbel dekorelement. Det kommer aldrig att gå ur stil eftersom trä är tidlöst.

Träplankor från golvbrädor / balkar

Den mest populära funktionen är en trägolvskärm, en mycket trendig rumsdelare. Plankor kan vara vertikala eller horisontella, men som jag sa ovan – vertikala plankor är att föredra eftersom de lägger till visuell höjd och hjälper dig att se utrymmet som helhet, medan horisontella plankor kan få taket att se lägre ut. Om du vill ha mer integritet, skapa bredare brädor eller håll ett mellanrum mellan dem, men kom ihåg att de inte släpper in mycket ljus och att dina rum inte kommer att kännas lika luftiga. Om du vill ha mer ljus och mindre avstånd väljer du träbjälkar – dessa indikerar bara en rumsdelning.

25 träskärmsavdelare för en mysig touch di 2020 |  Desain.
25 träskärmsavdelare för en mysig touch |  Partition.
25 träskärmsavdelare för en mysig touch |  Divisores de.
39 * 19CM Ristat skärmrum Hängskärm Partition Wall Hanging.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*