Transformerad viktoriansk herrgård

Transformerad viktoriansk herrgård

Hur förvandlar du ett stort historiskt hem till ett ungdomligt samtida familjehem utan att offra storleken på dess arkitektoniska arv? Detta var utmaningen Claire Driscoll Delmar mötte och hon lyckades få det rätt, vilket återspeglade hennes passion för konst, resor och mode. Claire tillhandahöll en helt tom duk och kompletterade djärvt de historiska inslagen i huset med samtida möbler, skulpturell belysning, texturerade tyger, lekfull tapet och färgstänk samt kundernas lekfulla konstsamling med målningar, fotografier och skulpturer. Husprojektet fick sitt namn.

Från den formella panelen och parkettgolvet, till de utsmyckade taklistarna och rosorna, till den skulpterade marmorpanelen och välvda öppningar, den renoverade inredningen talar inte bara om byggnadens historia, den återspeglar också kundernas kärlek till europeisk arkitektur. Förpackad i en dämpad palett av vita och ljusa och mörkgråa toner förvandlades det renoverade byggnadstyget till en strikt duk, på vilken designern släppte lös sin kreativitet genom att lägga till lekfulla accenter i livliga färger, frodiga texturer och lekfulla former som genomsyrar rummen en humor och elegans.

Ett urval av skräddarsydda möbler av Sydney-designern Jonathan West, som hallens skänk, kökspall och sänggavel och sängbord i sovrummet, är sammanvävda med moderna och modernistiska bitar. Varje utrymme har omsorgsfullt kuraterats, vilket ger gammalt och nytt harmoni, dämpade toner med färgglada accenter och polerade ytor med mjuka texturer som en del av ett samspel mellan manlig och kvinnlig psyke.

Före och efter: Den dramatiska omvandlingen av en förfallen.
Victorian Mansion Transformed into an Art Haven - DigsDi
Bedövning Victorian-Era Home Transformation i Melbour
Vinnare av årets renovering 2016: Viktorianskt hus är tidigare hem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*