Trailskor för kvinnor

Trailskor eller till och med terrängskor tillhör löparskor och är speciellt utformade för att springa på ojämna, asfalterade, våta och leriga stigar eller för att jogga i snön på vintern. Sporten som utövas med trailskor kallas trail running och motsvarar således löpning på fältet och inte, som ofta är fallet, på asfaltplan. Trailskor är ute särskilt starkt, vattenavvisande och robust material Gjord för att tåla även de tyngsta belastningarna. Trailskor finns i olika utföranden för kvinnor, män och barn. Följande test med trail skor visar vad som gör ett bra par trail skor, vad man ska tänka på när man köper trail skor och var man kan köpa eller köpa trail skor billigt.

Vad gör ett bra par trailskor?

Trailskor dam- och herrmodeller är särskilt lämpliga för att springa utanför allfartsvägarna. Typiska löpytor för löpare är skogar, åkrar eller stigar. Så skorna har det här tåla särskilt höga belastningar och följaktligen robust hans. Löpskotestet är vilka egenskaper och funktioner dessa är. Det viktigaste kriteriet för trailskor är yttersula eller yttersula. Profilen på trail-skorna är mycket grov och försedd med nitar eller knappar. Genom detta grova och djupt profilerad sula Små hästmakrillar, stenar och smuts har knappast en chans att slå sig ner i spårskorens profil.

Dessutom är profilen för de flesta spårskor arrangerad asymmetriskt och har därför motsatta flödesprofilriktningar. Detta ökar avsevärt stabiliteten på ojämn terräng. På grund av denna karakteristiska profil bör trailskor vara möjliga används endast i fältet bli. Om löpskorna bärs på asfalt i regnigt väder, finns det en hög risk för att halka och ett oundvikligt fall. Trailmaterialets övre material är mest vattentätt och i ganska mörka färger som svart, grått och blått.

Bra dam- och herrmodeller av spårskor bör också ha följande Egenskaper och egenskaper Funktion:

De bästa löparskor för kvinnor 2020 |  GearJunk
Begagnade Salomon Speedcross 4 CS Trail-Running Skor |  REI Co-
Adidas Rockadia |  Trailskor för kvinnor |  Rogans skor.
Trailskor för kvinnor: vattentäta och terrängskor |  REI.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*