Traditionella stövlar för kvinnor

Traditionella stövlar för kvinnor

Traditionella stövlar tillhör som En del av country house mode bli en regional underkategori av skoskor och bärs för att komplettera traditionella och historiska kläder. Utformningen av de traditionella stövlarna kan inspirera kvinnor och män som de respekterar Materialval, axelhöjd och benbredd, hältyp och hälhöjd samt andra dekorativa element varierar kraftigt och visuellt enligt de personer eller yrkesgrupper som denna kostym tilldelas.

Dräkter för stad och land – en utveckling från obligatorisk klädsel till ett modeuttalande

Dräkter har blivit Utvecklad under flera decennier eller till och med århundraden och har sitt ursprung i de tidigare etablerade klädkoderna, som också tydligt bör skilja de enskilda varorna och de sociala klasserna från varandra.

Traditionellt två grupperingar Stads- och hantverksbefolkningen visade sin status genom professionella, officiella kläder och kläder, medan landsbygdsbefolkningen var tvungen att bära traditionella dräkter och därför inte borde bli offer för avfall. De Ursprunget till de första traditionella dräkterna är från 1400-talet. I Tyskland praktiseras inte längre en kostym i vardagen och föremål som traditionella stövlar används bara som semesterkläder. På landsbygdens turistområden som Bayern och Österrike är dräkten fortfarande en del av arbetet och vardagen. I traditionella dräkter görs en skillnad mellan vardagar och festivaldräkter, även om vardagskostymer ofta bärs på semester eftersom de är relativt billiga.

Under globaliseringen har dräkten den traditionella dräkten Förvärvad popularitet och är delvis integrerad i vardagen i form av traditionella stövlar, dirndls och lederhosen. Designers tar också upp upprepade gånger ämnet traditionella dräkter i sina skosamlingar och tolkar dräkterna om och om igen.

Traditionella kinesiska mongoliska nationalitetsskor mongoliska folkdans.
Filtade ullskor Filtstövlar Dam boho skor Traditionell.
Traditionella kinesiska mongoliska dansskor, uigurisk minoritetsfolk.
Shop Superior Boot Co. Kvinnors traditionella 6-Eye Duck Boot Brown.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*