Traditionell engelsk stuga

Traditionell engelsk stuga

Vid första anblicken kanske du tror att det här är en gammal engelsk stuga, men nej! Detta hus heter Fig Tree Cottage och byggdes i Queensland, Australien 1988. Arkitekten tillbringade mycket av sin tid i Storbritannien och lärde sig hur man byggde en traditionell stuga i Cotswold-stil så att han kunde återskapa utseendet på en. Och han lyckades!

Stugan har samma traditionella Cotswold-look och anda inuti och återspeglar de mest fascinerande funktionerna i det gamla världslivet. Pittoreska små dörrar, tunga träbjälkar och drömmande takfönster på övervåningen, tillsammans med trätrappan och den enorma gamla tegelstenen, skapar en omslutande känsla av mysighet och värme. Polerade trägolv på övervåningen och stenbrott på nedervåningen passar perfekt med den engelska stugainredningen.

Huset har 2 sovrum och 2 badrum där varje plats är ett perfekt exempel på hur man skapar den underbara klassiska engelska lantliga stilen. Mitt favoritrum här är vardagsrummet med ett par vita soffor, ett vitt soffbord med lådor, en ljusblå byrå och en vit öppen spis i en tegelnisch. Blå och vita dekorativa tallrikar ger stil till rummet.

Ett av rummen vetter mot trädgården, det finns en terrass här. Allt detta ligger bakom ett vackert vitt staket.

traditionell engelsk halmtak stuga |  Engelska lantstugor.
Traditionell engelsk stuga Bilder, stockfoton och vektorer.
Antik tillägg av hem |  Engelsk stugainredning, traditionell familj.
Traditionell engelsk stuga med timmer Bea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*