Trädgårdsinredningstrender 2020

Trädgårdsinredningstrender 2020

Planerar du att bli föräldrar i år? Eller väntar du redan på ett litet mirakel? Då designar du förmodligen ditt barns rum och du kanske vill ha några idéer. Jag har sammanställt de hetaste trenderna inom plantskoledekor, kolla in dem och kanske hittar du något för ditt barn här.

Rum inspirerade av havet

Nautiska och strandbarnträdgårdar har alltid varit populära, men den här gången tittar vi på den marina världen själv och några marina djur: valar, maneter, bläckfisk, krabbor eller fisk som kan integreras i inredningen på olika sätt, som tapeter, leksaker , olika tryck, kuddar och så vidare. Välj ditt eget färgschema som påminner dig om havet och voila!

Botaniska tryck

Bladtryck har dekorerat väggarna på dagis under en tid, särskilt med den tropiska trenden som nu börjar förändras. Bladen blir mer känsliga och känsliga; Det är väldigt poetiskt och elegant och passar perfekt till en könsneutral dagis, vilket är en djärv trend som kommer att stanna här. Du hittar ditt favoritbladmönster i tapeter, sängkläder, blöjor och mycket mer.

Blommatryck

Blommatryck är ingenstans trend, men vi märker att blommor blir mörkare och ditt barns rum ser mer fascinerande ut. De kommer att göra utseendet på rummet mer iögonfallande och djärvt, och de kommer att göra rummet elegant eftersom blommiga tryck är tidlösa och aldrig går ur stil.

Mörka väggar

Svart är tillbaka och snyggare än någonsin! Om du inte är redo att måla hela väggen i den här färgen, försök hitta en tapet med ett intressant tryck som kombinerar svart med andra färger. Du kan också välja grafitgrå, marinblå och andra mörka toner som du gillar, eftersom humöriga utrymmen eller åtminstone beröringar är trendiga.

De bästa plantskoletrenderna för 2020 - jessiejamesphotog.c
6 hetaste trender för barnkammardekorationer för 2019 till 2020 2020.
2020 NURKERY DESIGN TRENDS KICKING THE NEW DECADE OF BABY.
2020 NURSERY DESIGN TRENDS KICKING THE NEW DECADE OF BABY.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*