Trädgårdar för plantskolor

Könsspecifika dagisdesigner är för närvarande inte trendiga och moderna föräldrar föredrar könsneutrala rum. Ett könsneutralt utrymme är en nuvarande trend som säkert kommer att fortsätta länge. Om du vill applicera det på ditt barns rum, här är några fler trender som är aktuella och som passar perfekt med denna idé.

pläd

Pläd är ett av de mest tidlösa utskrifterna och det ser alltid coolt ut, oavsett vad du lägger till det, plus det lägger till mysighet. Pläd kan användas i många kombinationer för att passa utrymmet, och du kan integrera det på en mängd olika sätt – från en uttalande vägg till textilier till mindre accenter.

Boho och bondgård

Blanda boho och bondgårdens dekorstilar. En bondgårdsdekor har blivit en toppkandidat när det gäller att dekorera något rum i hemmet, och det ger en rustik estetik till ditt barns rum. Lägg till lager av vitt naturligt trä i kombination med svart, grått och marinblått för att göra klassiska rustika trender ännu bättre. Krydda sedan ditt plantskola med boho-accenter och voila!

Håll det personligt

Om din bebis redan har ett namn vill du dra full nytta av det och anpassa rummet med sitt namn. Att skapa en annons med deras namn tar dig ett steg närmare att känna dig som en förälder, speciellt om det är första gången du får barn. Dessutom vill du integrera ditt barns initialer i din inredning för den ultimata personliga skärmen.

Stora djurporträtt

I denna idé är större bättre. Söta djurbilder ihop med suddiga delar gör den perfekta kombinationen för ett barnrum. Tänk på dem som den perfekta accenten för alla rum. Djurporträtt fungerar bra eftersom de är så mångsidiga att de kan användas antingen i en pojke eller tjej. Dessutom stannar de sömlöst i rummet när ditt barn fortsätter att växa.

Nursery Trends för 2019, kan du gissa?  |  Barnkammarrum.
6 hetaste trender för barnkammardekorationer för 2019 till 2020 2020.
Trender för plantskoledekorationer som vi förväntar oss kommer att bli heta 2019 - Mabel + Mox
Dessa könsneutrala plantskolor ger dig ny dekor Goa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*