Trä kök Backsplashes

Trä kök Backsplashes

Trä är ett tidlöst material som används i stor utsträckning inom arkitektur och dekor – alla typer av det och plywood också! Trä går aldrig ur stil och går med alla typer av stilar och färgscheman – vad kan vara mer perfekt? Trätrappor, möbler, uttalande väggar och tillbehör används överallt och alla är redan vana vid det, men designarna har lagt till en annan väldigt fräsch och unik idé – trä för backsplays. Ja, jag vet vad du ska säga: trä och plywood är inte den bästa idén för badrum och kök på grund av fukt, stänk och fett av olika slag. Men moderna ytbehandlingar och typer av plywood är sådana att du inte kan oroa dig för det.

Backsplashes från träkök är en elegant och mycket kreativ idé att rocka. Det är ett fantastiskt sätt att sticka ut från backsplash och skapa ett fantastiskt utseende. Trä och plywood av alla slag är välkomna för att dekorera köket. Om du fortfarande är intresserad av den praktiska sidan, lägg till ett glas- eller akrylskärm längs hela längden eller i kokzonen. Låt mig dela några idéer som kommer att inspirera dig.

Smala träbacksplays

Släta trä- eller plywoodbacksplays ger ditt kök ett fräschare och mer modernt utseende och ger det värme med värme. Det finns många idéer för texturer, nyanser och utseende, och sådana bakplattor är perfekta för moderna och minimalistiska utrymmen, men du kan också välja rustika och glamorösa kök och lägga till en elegant träbacksplatta för kontrast. Lägg till extra ljus i skåpen och välj en matchande bänkskiva eller gör det annorlunda för ett mer kontrasterande utseende. Om funktionalitet är viktigt för dig, täck hela eller en del av bakstycket med ett glasark.

Strukturella träbacksplays

Om du vill lägga till textur och en unik touch till rummet, välj en texturerad träplatta. Det kan vara en backsplash av återvunnet eller åldrat trä, bara några vertikala eller horisontella träskivor, eller bara ett trä täckt med ett mönster, till exempel chevron. Du kan ta en titt så här inte bara för rustika kök, stugor, vintage och illa chic kök, men många andra också. Vagga ett modernt kök med en backsplash så här för en kontrast! Fortfarande mycket betoning på stänk? Använd träplattor istället för äkta trä och voila!

Designfixering: Ovanlig Backsplash |  Rustik köksplatta.
24 Backsplays i trä för en wow-effekt - DigsDi
24 Backsplays i trä för en wow-effekt - DigsDi
Topp 60 bästa träbacksplashidéer - träköksväggdesigner.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*