Trä huvudgavlar

Trä huvudgavlar

En sänggavel är en cool bit som kan framhäva ditt sovrums stil, göra ett uttalande, ge dig förvaringsutrymme eller extra ljus eller färg. Om din säng inte har en sänggavel men du vill ha en, kan du göra den i olika material och i olika stilar för att passa utrymmet. Trägavlar är tidlösa: de passar alla dekorationer. Behöver du inspiration? Här är det!

Live Edge trägavlar

Live Edge trämöbler och inredning är väldigt trendiga och djärva, och du kan se många sådana saker runt – många designers och husägare rockar dem. Skapa ett bra trägavel med levande kanter för att uppgradera ditt sovrum och ge det en supermodern känsla. Live Edge ger rummet en naturlig touch, vilket gör att du känner dig närmare naturen.

Takgavlar av trä

Om du vill göra ett uttalande, gör det med en sänggavel, gunga en sänggavel som når taket eller till och med ta upp en del av ditt tak. Ett huvudgavel som sträcker sig till taket kan utrustas med LED-lampor på varje sida. Om det också är ett sänggavel som ligger i taket, kan det innehålla lampor, hängande lampor, flytande nattduksbord eller hyllor och ditt sovrum ser wow ut.

Mönstrade trägavlar

Om du vill lägga till ett mönster i ditt sovrum, gunga ett unikt sänggavel som är täckt av ett mönster – vanligtvis är det chevron. Det kan vara ett målat eller målat trägavel – vad som helst som passar din sovrumsstil. Skapa ett sexkantigt trägavel för ett modernt sovrum – geometrier är väldigt trendiga och kantiga just nu. En annan idé som är lämplig för boho eller marockanska sovrum är en vackert dekorerad trägavel som kan färgas eller målas i vilken färg som helst.

Andra trägavlar

Om idéerna ovan inte passar ditt sovrum, överväga ett snyggt trägavel med rik fläck, ett trägavel med en levande kant för en naturlig känsla, ett elegant snidat trägavel, en bambuplankgavel för ett boho Space eller bara titta nedan för fler idéer! Behöver du idéer för DIY trägavlar? Gå hit!

20 sängar med vackra trägavlar |  Huvudgavelplan.
Objekt som liknar Distressed Handmade Wooden Headboard på Etsy.
Gör så här Gör du ditt eget trägavel |  Huvudgavel av trä, Diy.
Belysning av trägavlar: trähuvud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*