Tonårings underhållningsrum

Jag är säker på att du har sett massor av tonårs gemensamma rum, och de flesta av dem ser ut som ett litet rum eller tidigare garage med en TV och ett par bönsäckar. Detta rum är inte av denna typ, och jag erbjuder er att titta

Tonåringen som bor i detta sydafrikanska hus har ett nöjesrum som Tony Hawk skulle vara stolt över. In-house Brand Architects har utrustat rummet med en betongskate-skål inspirerad av en skatepark i London, enligt Visi Magazine. Designteamet lade till wow-faktorn med anpassade konstverk av gatukonstnären Jack Fox på väggarna.

Ett angränsande pentry erbjuder utrymme att svalna eller tilltugg. Som en extra bonus har de industriella svarta hyllorna på bakväggen ett rack för förvaring av surfbrädor.

Varje bra underhållningsrum måste ha ett fantastiskt TV-område. Den här är inget undantag. Designteamet monterade TV: n på en skulpturell bilaga som liknar en våg som kommer från väggen. Varma träskivor fodrar stålramen och ger rummet en surfbutikskänsla.

Ett lapptäcke av blå paneler som kantar ett bekvämt hörn på sidan av denna vågskapande. Denna inbyggda sittgrupp ser ut som ett bra ställe att krascha efter en lång dag i solen. För att komplettera utrymmet inkluderade designteamet ett biljardbord och en boksäck för träningsboxningen.

Pin på Entertainment Room (Referenser
Tonårings underhållningsrum som är värt alla kändishem.
Coola Teen Hangouts And Loung
Pin på Ide

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*