Toffel

Toffel

Vad är tofflor?

Definition: Tofflor i onlinebutiker är de mest varierande – även inte eleganta skomodeller har bara två funktioner gemensamt:

  • De är tofflor.
  • Du har en maximal halvhöjdsvåg.

Tofflor kan vara tofflor, träskor, espadrilles, tofflor, båtskor, mulor, flip-flops eller andra sandaler, men också ballerinor eller pumpar. Både skor utan klackar och skor med klackar kan menas. Namnet Toffel (ar) Så det handlar bara om det faktum att det är Inte handlar om pointe skor och att du kan glida in dem.

Beteckningens historia

På 1700- och 1800-talet gjordes slip-on skor av de dyraste materialen och rikt dekorerade. De ansågs vara en statussymbol och användes vid festliga tillfällen. Linda O’Keeffe definierar tofflor som “någon form av elegant, sulliknande sko av textilmaterial eller fint läder, som bara täckte foten och i vilken man lätt kunde glida in och ut ”,

Tofflor, som endast var avsedda som tofflor, var kända som tofflor fram till slutet av 1800-talet Ankelsko eller Boudoir tofflor avsedd. Med tiden ändrades betydelsen av ordet toffel till att endast tofflor nämndes under denna term. Skorna var tillverkade av material som filt, sammet, siden och läder och hade vanligtvis en häl. Boudoir tofflor användes i sovrummet, badrummet och omklädningsrummet samt vid frukostbordet.

Guiden till tofflor

Varför kan du kombinera tofflor?

Eftersom tofflor kan vara ett brett utbud av skomodeller är det för närvarande inte möjligt att ge ett allmänt tips om vilket som är bäst för att para ihop tofflor. Är skorna högklackade pumpar? Sedan till exempel en kombination med Veckade byxor och blus. Om tofflor är ballerinor är de mer lämpliga tajta jeans eller Damaskar.

Amazon.com |  SoleSlip Sneaker Tofflor |  Män och kvinnor |  Bekväma och.
Hur man ritar tecknad slippe
Virka snabba och bekväma tofflor - We Love Crochet |  Virka.
Basket Slipper Kicks: Jordan Retro 3 Sli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*