Titta på tårna för kvinnor

Titta på tårna för kvinnor

Det faktum att en sko inte bara är en sko är inte längre en hemlighet. Kvinnor uppskattar särskilt en bra sko som ger dem en elegant utseende lånar, sträcker benet optiskt och fungerar som en höjdpunkt i kläderna. Den här beskrivningen låter som om den klipptes direkt till tån. Skorna med den lilla öppningen är en Klassiker i modescenen,

Peeptoes – vad gör skorna så speciella?

Peeptoes Black, Peeptoes White, Peeptoes Silver eller Peeptoes Beige? Oavsett vilken färg skorna har, har de alla en sak gemensamt – de är med en öppen tå på framsidanMen de skiljer sig helt från sandalerna. Medan nästan alla tår kan ses i sandalen, kan endast högst två lätt ses på tåen, och dessa är vanligtvis de stora och intilliggande tårna.

Om peeptoes nämns i allmänhet idag, pumpar många kvinnor huvudsakligen med en Framöppning i huvudet. I själva verket beskriver termen alla skor som har en öppen tå. Till exempel finns Peepoes Black också som stövlar eller kilar och till och med som sandaler. Naturligtvis kan du också beställa Peeptoes White som stövlar eller stövlar.

Det är intressant att veta var piporna kommer ifrån. Om du Peeptoes beige Fråga dig själv vem som kom på idén att göra skorna. Faktum är att dessa typer av skor redan finns sedan 1938Även om det inte var typiskt för kvinnor att ha på sig tåskor då, började trenden långsamt men säkert ta form.

Amazon.com |  JENN ARDOR damklack för damer klassisk mid klack rund kik.
Amazon.com |  ERIJUNOR Peep Toe Mid Heels för kvinnliga strass.
Kvinnor Peep Toe Stiletto High Heels - Bla
Topshop 'Ottie' Peep Toe Flat (Women) |  Nordström |  Titta på lägenheter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*