Tips för små gästsovrum

Tips för små gästsovrum

De flesta husägare står inför problemet med platsbrist: vi har ofta små badrum, ingångsutrymmen, kök och till och med sovrum. Sådana rum som rum är också ofta små, även om vi måste ha mycket utrymme inuti så att gästen känner sig bekväm. Hur utformar jag ett bekvämt rum med allt som behövs? Här är några tips och exempel.

Köp en funktionell säng

En stor säng tar upp det mesta av det utrymme du har, men dina gäster kommer att vara bekväma att sova i den. Så det är en bra idé, och att gunga stora formatbitar ger ett mer modernt utseende i ditt utrymme. Minska antalet andra möbler i rummet om de är riktigt små. När det gäller själva sängen, välj en funktionell säng med en sänggavel med förvaring eller förvaringsutrymme. Att föra sängen närmare väggen skapar ett intryck av mer utrymme och gör det lättare för dina besökare att komma åt sängen.

Använd hängande lampor

En ljuskrona, en lykta eller en pendel skapar mycket utrymme på golvet. Dessutom blir ljuskronan en elegant kontaktpunkt för det lilla gästrummet. När det gäller sängutrymme kan du använda vägglampor eller taklampor så att ett nattduksbord inte är absolut nödvändigt.

Lägg till visuell överklagande

Varje spegel gör att rummet ser större ut, och dina gäster kan behöva dem för att klä sig. Du behöver inte ens en extra stor – en liten spegel räcker och har samma effekt. Vita gardiner, till exempel, mjukar upp ljuset och gör rummet mycket tilltalande. När du är klar gör gardinerna ett annars litet utrymme som verkar större. Håll utrymmet snyggt ordnat: lägg bara nödvändiga möbler och lägg inte till något. Att undvika stora format är bara bra om du har många möbler. Om inte, kommer en stor säng och stol att vara bra och ge rummet ett modernare utseende.

18 tips för att ditt rum ska kännas som Ho
3 små gästsovartips och 25 exempel - DigsDi
10 tips för ett stort litet rum |  Små rum, hem.
mysiga små sovrumstips 12 idéer för att få bekvämligheter till ditt lilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*