Tips för entrédesign

Tips för entrédesign

Vi delade många idéer för att dekorera en entré i olika stilar, men vi pratade aldrig om vad som borde vara i ditt entréområde. Vi förstod plötsligt att om du är en person med ditt första hyrda eller köpta hem kan du överväga vad du ska köpa eller göra för din entré för ett coolt utseende och full funktionalitet. Här är några enkla designtips som hjälper!

Erbjud en plats

Många ingångar saknar en plats att sitta, även om en sådan plats är mycket bekväm att ta på sig skor och inte tar mycket plats – det kan bara vara en stol eller en pall. Dessutom kan du placera en bänk som fungerar som en förvaringsartikel – om inte, kan den ha dolt förvaringsutrymme eller en hylla – lägg bara till den!

Slå upp

Ingångarna är ofta små så du kanske tror att det här inte är en plats att definiera och demonstrera din stil och du har fel här. Du kan uttrycka din livsstil och göra ett uttalande även i de minsta utrymmena. Om vi ​​tar en entré kan du enkelt göra det med en ljuskrona eller lampa. En gallerivägg med dina egna bilder eller konstverk är också en bra idé. Olika skugglådor, memorabilia och väggdekorationer av något slag är precis vad du behöver – de kommer att göra entréområdet mer intressant och spara utrymme samtidigt. Glöm inte speglarna! De är vackra dekorationer med mycket funktionalitet: genom att peka en spegel direkt över ljuskällan kan du i huvudsak fördubbla den naturliga ljusstyrka du behöver för en större och luftigare inträde.

Lägg till välkomnande detaljer

Se till att din entré gör ett riktigt intryck och att människorna som kommer hit är bekväma. Placera några galgar och hållare, tillsätt eteriska oljor eller smakljus om det finns en plats för dem. Med de viktigaste sakerna som telefonladdare, isskrapor och paraplyer har du alltid vad besökarna behöver till hands.

15 underbara entrédesigner och tips för dekoration av entréer.
Entré: Designtips och idéer |  Onlinebutik Conn
Härliga 15 underbara entrédesigner och tips för entré.
Entryway Design Tips om en budget - Bedårande Ho

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*