Tiny Cabin Retreat

Tiny Cabin Retreat

Små hyddor där du kan koppla av någonstans i naturen och som är lätta att bygga eller till och med flytta är mycket populära idag. Vi delar ett av de små husen igen och det är en charmig liten stuga byggd av Ryan McLaughlin.

Hans mål var att återansluta sig till naturen och att bryta sig loss från vardagen för att försöka något annat för en förändring. Stugan har totalt 160 kvadratmeter och ligger på en vingård i Austin, Texas. Till skillnad från de typiska små husen, som vanligtvis bara är miniatyrversioner av fullstora hus, har denna stuga sin egen unika karaktär samt en design som går utanför lådan.

Inte allt är så traditionellt och linjärt som träfasaden och det lutande taket antyder. En glasfiberdörr döljer en liten krok med en soldriven varmvattenberedare, propanbehållare och lagring av trä. Inuti stugan finns ett litet kök med handfat, kokplatta och minikylskåp, en mysig liten sittgrupp med en konvertibel soffa och ett litet skrivbord, ett badrum med en frostat glasvägg som gör att ljuset kan passera igenom utan att äventyra privatlivet Loft sovrum med en queen size-säng nås via en trästege.

Backyard Tiny Cabin Retreat |  Arkitektur, stugor i skogen.
liten stuga reträtt |  Litet hus, husstilar, liten cabi
Retreat av Timbercraft Tiny Homes - Tiny Livi
Hittade! - Secret HIDDEN litet hus reträtt djupt i skogen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*